Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Στη σύλληψη μιας 61χρονης προχώρησαν οι αρχές στη Λεμεσό, για ανυπακοή σε διάταγμα δικαστηρίου, παρεμπόδιση δικαστικού λειτουργού και επίθεση εναντίον αστυνομικού. 

Συγκεκριμένα, το πρωί σήμερα, η Αστυνομία έλαβε αίτημα από δικαστικό κλητήρα, όπως συνδράμει στην εφαρμογή δικαστικού διατάγματος ανάκτησης ακίνητης περιουσίας στη Λεμεσό, αφού η ένοικος αρνήθηκε να συμμορφωθεί στο δικαστικό διάταγμα και δεν αποχωρούσε από την κατοικία.

Παράλληλα, η Αστυνομία έλαβε πληροφορία ότι η εν λόγω γυναίκα, 61 ετών, ισχυριζόταν ότι έχει περιλουστεί βενζίνη και απειλούσε ότι θα αυτοπυρποληθεί.

Έσπευσαν στο σημείο μέλη του Κεντρικού Αστυνομικού Σταθμού Λεμεσού, ενώ την ίδια ώρα, για σκοπούς πρόληψης και ετοιμότητας χειρισμού του επεισοδίου, η Αστυνομία κάλεσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία, μέλη της οποίας ανταποκρίθηκαν και αφίχθηκαν στο σημείο.

Κατά τις εξετάσεις που έγιναν από τα μέλη της Αστυνομίας, η εν λόγω γυναίκα αρνήθηκε τους εν λόγω ισχυρισμούς, αναφέροντας πως δεν περιλούστηκε με βενζίνη, ούτε είχε πρόθεση να κάνει κακό στον εαυτό της.

Η γυναίκα αρνήθηκε να συμμορφωθεί με το δικαστικό διάταγμα, ενώ επιτέθηκε και εναντίον αστυνομικού. Αυτή συνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας, για αυτόφωρα αδικήματα.

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση παρεμπόδισης δικαστικού λειτουργού, ανυπακοής σε διάταγμα δικαστηρίου, και επίθεσης εναντίον αστυνομικού.

Την ίδια ώρα η Αστυνομία έχει ενημερώσει τις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας, για παροχή βοήθειας και εξεύρεση στέγης στην εν λόγω γυναίκα.

Αναμένεται αργότερα σήμερα, με το πέρας των Αστυνομικών εξετάσεων, η γυναίκα να αφεθεί ελεύθερη.