Τηλεόραση Ραδιόφωνο
τρη

Πολύ ψηλές θερμοκρασίες, που μπορεί να φτάσουν τους 40 βαθμούς Κελσίου, αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα σύμφωνα με προβλέψεις της μετεωρολογικής υπηρεσίας.

«Από την Κυριακή και κυρίως από την Δευτέρα και μετά, φαίνεται να έχουμε μια αρκετά θερμή αέρια μάζα αν δεν αλλάξει κάτι, είμαστε μια εβδομάδα φυσικά μακριά, ίσως δούμε τα πρώτα σαραντάρια.», σημείωσε ο Λειτουργός του Τμήματος Μετεωρολογίας, Μιχάλης Μούσκος.

Την τρέχουσα εβδομάδα αναμένονται βροχές και ισχυροί άνεμοι, με την σκόνη να συνεχίζει να μας ταλαιπωρεί τουλάχιστον για δύο με τρεις μέρες ακόμη

«Αύριο Τρίτη αναμένουμε να έχουμε κάποιες βροχές, μεμονωμένα φαινόμενα το πρωί δυτικά και βόρεια του νησιού, ενώ αναπτύξεις μεσημέρι και απόγευμα μπορεί να δώσουν κάποιες βροχές στα ορεινά και στο εσωτερικό», σημείωσε ο κ. Μούσκος.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις, ενώ κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, αναμένονται μεμονωμένες βροχοπτώσεις κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό, καθλως και αραιή σκόνη. Με την Παρασκευή να θυμίζει Καλοκαίρι, και να αναμένεται κοσμοσυρροή στις παραλίες, όπως και το Σαββατοκύριακο.