Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ξυτ

Δύο νέα αποτρόπαια περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων προσώπων διερευνά η αρμόδια Διεύθυνση της Αστυνομίας την τελευταία εβδομάδα, μετά από καταγγελίες στις οποίες προχώρησαν δύο μαθήτριες, ηλικίας δεκατριών και δεκαέξι ετών.

Συγκεκριμένα, την περασμένη εβδομάδα, η δεκαεξάχρονη μαθήτρια, συνοδευόμενη από τους γονείς της, προχώρησε σε καταγγελία εναντίον καθηγητή μαθηματικών σε φροντιστήριο, πενήντα-δύο ετών, για σεξουαλική κακοποίησή της.

Η Αστυνομία πέρασε άμεσα χειροπέδες στον ύποπτο, και άρχισε διερεύνηση της υπόθεσης προς όλες τις κατευθύνσεις.

Της πρώτης καταγγελίας ακολούθησε, εντός μερικών εικοσιτετραώρων, και δεύτερη καταγγελία, αυτή τη φορά από μαθήτρια δεκατριών χρόνων, η οποία κατήγγειλε τον καθηγητή για αποτρόπαιες πράξεις εναντίον της, με αποτέλεσμα την επανασύλληψή του και για τη δεύτερη καταγγελία.

Τα δύο θύματα έδωσαν κατάθεση με την λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας τους, ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας στο οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον του υπόπτου.

Ανάστατοι είναι οι γονείς, καθώς τα κορίτσια παρακολουθούσαν ιδιαίτερα μαθήματα για σκοπούς εξετάσεων, και ο ύποπτος καθηγητής έχαιρε πλήρους εμπιστοσύνης στο φροντιστήριο όπου δίδασκε.