Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Άντρας ηλικίας 53 ετών, συνελήφθη χθες από μέλη της Αστυνομίας στη Λεμεσό, μετά τον εντοπισμό κλοπιμαίας περιουσίας στην κατοχή του. Εναντίον του 53χρονου διερευνώνται συνολικά πέντε υποθέσεις κλοπής.

Ο 53χρονος ύποπτος εντοπίστηκε από μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Γερμασόγειας και της Ποδηλατικής Αστυνομίας, μετά από καταγγελία για κλοπή, που υπέβαλαν γύρω στις 3.30 το απόγευμα της Κυριακής, δύο νεαροί ηλικίας 16 ετών.

Σύμφωνα με την καταγγελία των δύο 16χρονων, γύρω στη 1.00 μετά τα μεσάνυκτα χθες, κλάπηκαν δύο κινητά τους τηλέφωνα και μια χρυσή καδένα με σταυρό, συνολικής αξίας 2650 ευρώ, που βρίσκονταν σε σημείο στην παραλία της περιοχής Δασούδι, στη Γερμασόγεια.

Οι δύο νεαροί, με τη χρήση ηλεκτρονικής εφαρμογής, εντόπισαν το στίγμα του ενός κινητού τηλεφώνου τους, το οποίο φαινόταν να βρίσκεται σε συγκεκριμένη περιοχή της Γερμασόγειας και κατά την καταγγελία τους στον Αστυνομικό Σταθμό Γερμασόγειας, ενημέρωσαν σχετικά τα μέλη του Αστυνομικού Σταθμού.

Αφού τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν τον 53χρονο ύποπτο στην περιοχή όπου εντοπιζόταν το στίγμα του κλοπιμαίου κινητού τηλεφώνου, τον υπέβαλαν σε έλεγχο, εντοπίζοντας στην κατοχή του, τα δύο κινητά τηλέφωνα και την καδένα και σταυρό των δύο 16χρονων. Στην κατοχή του τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν άλλα τρία κινητά τηλέφωνα και ένα ηλεκτρονικό ρολόι χειρός, που όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, είχαν κλαπεί, καθώς επίσης και ακόμη ένα κινητό τηλέφωνο, για το οποίο γίνονται εξετάσεις, ώστε να διαφανεί εάν και αυτό αποτελεί προϊόν κλοπής.

Ο 53χρονος ύποπτος συνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας και τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων. Τις εξετάσεις συνεχίζουν το ΤΑΕ Λεμεσού και ο Αστυνομικός Σταθμός Γερμασόγειας.