Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ηλιος συννεφα

Στους 31 βαθμούς η θερμοκρασία αύριο με τον καιρό να είναι συννεφιασμένος ενώ ενδέχεται να πέσου ελαφρές βροχές. Την Τρίτη και την Τετάρτη ο ενδέχεται να πέσουν μεμονωμένες βροχές κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό ενώ την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία μέχρι την Πέμπτη δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Από απόψε στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται αραιή σκόνη.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος και τοπικά κυρίως συννεφιασμένος, ιδιαίτερα από μέσες και ψηλές νεφώσεις, που αργότερα ενδέχεται να δώσουν τοπικές, κυρίως ελαφρές, βροχές, που σε ορισμένες περιπτώσεις δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από βροντές. Τις μεταμεσονύκτιες και πρώτες πρωινές ώρες, αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, κυρίως στο εσωτερικό, στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 19 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός αρχικά θα είναι τοπικά κυρίως συννεφιασμένος από μέσες νεφώσεις που ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες, κυρίως ελαφρές, βροχές, χωρίς να αποκλείεται και η συνοδεία βροντών, ωστόσο σταδιακά θα καταστεί κυρίως αίθριος. Η τοπική χαμηλή νέφωση ή και ομίχλη κατά τις πρωινές ώρες, αναμένεται προοδευτικά να διαλυθεί. Μετά το μεσημέρι, τοπικά αυξημένες νεφώσεις που θα αναπτυχθούν στο δυτικό μισό του νησιού, πιθανόν να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, γενικά μέτριοι, 4 μποφόρ και παροδικά τοπικά στα παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, για να στραφούν μετά το μεσημέρι αρχικά στα δυτικά και προοδευτικά και στις υπόλοιπες περιοχές σε νοτιοδυτικούς ως βορειοδυτικούς, ασθενείς μέχρι μέτριους, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα παράλια και γύρω στους 23 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο σταδιακά στα δυτικά και στα βόρεια παράλια θα παρατηρηθούν τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και στα δυτικά παράλια μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και τοπικά στα δυτικά λίγο ταραγμένη.

Την Τρίτη και την Τετάρτη, σταδιακά θα αναπτυχθούν νεφώσεις που ενδέχεται να δώσουν μετά το μεσημέρι μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό. Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες.

Η θερμοκρασία μέχρι την Πέμπτη δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να παραμείνει κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.