Τηλεόραση Ραδιόφωνο
συννεφια ηλιος αιθριος καιρος

Σκαμπανεβάσματα θα έχει η θερμοκρασία τις επόμενες μέρες, σημειώνοντας άνοδο αύριο Κυριακή, ενώ το επόμενο τριήμερο αναμένεται μικρή πτώση. 

Ο καιρός αύριο αν και αρχικά κυρίως αίθριος, θα καταστεί στη συνέχεια συννεφιασμένος, ενώ το βράδυ αναμένονται βροχές κυρίως στο βόρειο μισό. Τις επόμενες μέρες αναμένονται αυξημένες νεφώσεις που θα δώσουν μεμονωμένες βροχές κυρίως στα ορεινά.

Αναλυτικά ο καιρός

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά τις αυγινές ώρες, κυρίως στα νοτιοανατολικά, αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί αρχικά, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και αργότερα ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί λίγο ταραγμένη και στα ανατολικά και νότια ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό και στα νότια παράλια, γύρω στους 17 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός, αρχικά θα είναι κυρίως αίθριος, για να καταστεί σταδιακά μερικώς συννεφιασμένος και από αργά το απόγευμα παροδικά κυρίως συννεφιασμένος, ενώ στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη. Ο άνεμοι θα πνέουν αρχικά, κυρίως νoτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς 3 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 32 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 23 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι παροδικά κυρίως συννεφιασμένος, ενώ αργότερα αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα κυρίως στο βόρειο μισό. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Κατά τις αυγινές ώρες της Δευτέρας στα βόρεια, καθώς και το μεσημέρι στα ορεινά, αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα. Την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός αρχικά θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ αργότερα τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά.

Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση κατά το τριήμερο για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.