Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Μακρά η δικαστική διαδικασία που άρχισε στις 10:00 το πρωί και ολοκληρώθηκε λίγο πριν  τις 18:00 το απόγευμα, για την απόπειρα φόνου εναντίον 34χρονου, στην Ανθούπολη. Για το έγκλημα, που έχει διασυνδεθεί με το οργανωμένο έγκλημα και τις φατρίες του υποκόσμου, αντιμετωπίζουν κατηγορίες συνολικά οκτώ πρόσωπα.

Η Αστυνομία εκτιμά ότι έχει στα χέρια της τόσο τους δράστες όσο και τον ηθικό αυτουργό και τους συνεργούς του.

Αύριο αποφασίζει το Δικαστήριο Λευκωσίας για το αν θα παραμείνουν υπό κράτηση μέχρι τη δίκη οι οκτώ για την ενέδρα στον 34χρονο.

Τα οκτώ πρόσωπα, παραπέμφθηκαν σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου, για την υπόθεση απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε στις 23 Απριλίου στην Ανθούπολη.

Κατά τη σημερινή διαδικασία η κατηγορούσα αρχή εκ μέρους της οποίας αγόρευσε η Αντιγόνη Μιχαήλ έκανε λόγο για κίνδυνο φυγοδικίας, επηρεασμό μάρτυρα για πιθανή διάπραξη άλλων αδικημάτων.

Ενώ για την κράτηση κατατέθηκε ένσταση από τον πρώτο κατηγορούμενο ο οποίος είναι 46 ετών ενώ οι δικηγόροι των υπόλοιπων κατηγορούμενων επιφύλαξαν το δικαίωμα τους να υποβάλουν ένσταση κατά της κράτησης των πελατών τους ως υπόδικων.

Υπήρχαν άλλα δύο πρόσωπα ανάμεσα στους συλληφθέντες που αφέθησαν ελεύθεροι .

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Πέμπτη ο 34χρονος ξύπνησε από το κώμα, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του δεν επιτρέπει ακόμα την λήψη κατάθεσης.