Τηλεόραση Ραδιόφωνο
κθυ

Χειροπέδες σε 30χρονο αλλοδαπό πέρασαν οι αρχές στη Λεμεσό για υπόθεση άσεμνης επίθεσης μετά από καταγγελία στην οποία προέβησαν δύο 25χρονες από τη Λετονία. 

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση απαγωγής, άσεμνης επίθεσης, επίθεση με πρόθεση βαριάς σωματικής βλάβης, επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης.

Οι δύο νεαρές προέβησαν σε καταγγελία στην Αστυνομία και μετά από εξετάσεις οι αρχές έφτασαν στα ίχνη του 30χρονου με αποτέλεσμα σήμερα να συλληφθεί.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, τα μεσάνυχτα της Τρίτης, οι δύο νεαρές γνώρισαν το εν λόγω πρόσωπο αφρικανικής καταγωγής σε παραλία στη Λεμεσό.

Στη συνέχεια μπήκαν στο αυτοκίνητο του και όπως ισχυρίστηκαν εκείνος τις οδήγησε σε απόμερη περιοχή όπου φέρεται να τους επιτέθηκε άσεμνα.

Στην προσπάθεια τους οι δύο κοπέλες να διαφύγουν σύμφωνα με την καταγγελία, ο 30χρονος τους επιτέθηκε κτυπώντας τις και έφυγε από το σημείο.

Οι δύο νεαρές μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο και έτυχαν ιατρικών εξετάσεων. Όπως διαπιστώθηκε η μια φέρει κάταγμα στέρνου και η δεύτερη εγκαύματα τριβής στο γόνατο, αιμάτωμα στο χέρι και στο πόδι.

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας για την υπόθεση συνεχίζονται.