Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Ο Γιώργος Τσαλίκης αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που έλαβε μετά τις δηλώσεις που έκανε για τη Μαρίνα Σάττι.

Συγκεκριμένα, είχε κατακρίνει τη συμπεριφορά της τραγουδίστριας με τα χασμουρητά κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στη Eurovision.

Ο τραγουδιστής έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», όπου αρχικά αποκάλυψε ότι θα κινηθεί νομικά ως προς τα μηνύματα που δέχτηκε στα κοινωνικά δίκτυα. Επίσης, υποστήριξε ότι πρόθεσή του δεν ήταν να προσβάλει τη Μαρίνα Σάττι, αλλά απλώς να επισημάνει ότι θα έπρεπε να έχει επίγνωση των πράξεών της λόγω της ηλικίας της.

Αρχικά, ανέφερε: «Ήταν πολύ δύσκολες αυτές οι μέρες. Αυτό το ισοπεδωτικό που έζησα λέγοντας την άποψή μου το 2024, με στενοχώρησε και με σόκαρε. Κατέληξα να καταφύγω στη δικαιοσύνη. Ο μόνος λόγος που θα ασχοληθώ με κάποιους και θα περάσω σε μηνύσεις, είναι ότι ενώ οι δικηγόροι μου τους ενημερώσανε, εκείνοι προκλητικά συνεχίσανε και λέγανε: “Ακόμα δεν μας έκανες τίποτα; Ακόμα δεν μας πήρε ο δικηγόρος σου;”. Θα ασχοληθώ με μηνύσεις με τον κύριο Σφακιανάκη, μόνο με αυτούς που πραγματικά το ζητήσανε».

Επίσης, επεκτάθηκε πάνω σε όσα άκουσε: «Κοντεύω τα 50, με λέγανε κ***γερε, σιχαμένε, ξεχασμένε και πάρα πολλά άσχημα πράγματα. Είμαι ένας άνθρωπος που κάνει 180 live τον χρόνο και είμαι 48 χρονών. Ούτε γέρος είμαι, ούτε έκανα ηλικιακό ρατσισμό στη Μαρίνα [Σάττι]. Εγώ είπα ότι δεν είναι πιτσιρίκα λέγοντας ότι ένας άνθρωπος κοντά στα 40, έχει πλήρη επίγνωση των πράξεων του».

Τέλος, αναφορικά με τα χασμουρητά της Μαρίνας Σάττι στη συνέντευξη Τύπου της Eurovision, ο Γιώργος Τσαλίκης σημείωσε: «Αν έχεις την επίγνωση ότι κάνεις μια πράξη η οποία είναι πολιτική θέση, μετά να φερθείς και σαν 40αρης και να την στηρίξεις αυτή την άποψη. Και αν η ΕΡΤ έχει πρόβλημα, να πεις ότι εμένα το ήθος μου και η άποψή μου είναι αυτή, αν δεν συμφωνείτε αποχωρώ. Εκεί θα την προσκυνούσα. Ο ηλικιακός ρατσισμός μακριά από εμένα».

Πηγή: protothema.gr