Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ξυτ

Η σχέση της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη δείχνει να έχει αποκατασταθεί, μετά τη δικαστική διαμάχη που είχαν για τη διατροφή που δίνει ο τραγουδιστήςς στα παιδιά τους.

Μετά τις ευχές που έστειλε στον Θοδωρή Μαραντίνη για τη γιορτή του τον Μάρτιο, μέσα από την εκπομπή της, η Σίσσυ Χρηστίδου ανέβασε τώρα ένα βίντεο στο Instagram, όπου  τραγουδάει ένα από τα κομμάτια των Onirama.

Ενώ οδηγεί, ακούγεται από τα ηχεία του αυτοκινήτου της το «Καλοκαίρι» που είχε τραγουδήσει ο πρώην σύζυγός της με το συγκρότημά του και τους Locomondo.

Η Σίσσυ Χρηστίδου κατέγραψε τον εαυτό της καθώς οδηγούσε και τραγουδούσε το κομμάτι ευδιάθετη. 

Δείτε το βίντεο
 

Οι ευχές Χρηστίδου σε Μαραντίνη για τη γιορτή του

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» που παρουσίασε το Σάββατο 23 Μαρτίου, η Σίσσυ Χρηστίδου με δημόσιες ευχές σε όσους γιορτάζουν ανήμερα των Αγίων Θεοδώρων.

Αφού καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό, η παρουσιάστρια του «Χαμογέλα και πάλι» ευχήθηκε πρώτα στον πατέρα της και μετά έκανε μια σπάνια αναφορά στον πρώην σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη, που έχει επίσης τη γιορτή του.

«Καλημέρα, καλωσήρθατε στην παρέα μας. Εύχομαι να έχουμε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο. Θα μου επιτρέψετε να πω ένα "χρόνια πολλά' στον μπαμπάκα μου και στον μπαμπάκα των παιδιών μου, βεβαίως, γιατί όχι; Και τον ανιψιό μου φυσικά, στο καμάρι μου» είπε συγκεκριμένα η Σίσσυ Χρηστίδου και πρόσθεσε: «Είναι των Αγίων Θεοδώρων, έχουμε μεγάλη γιορτή στο σπίτι μας. Αν έχετε κι εσείς κάποιον, να τον χαίρεστε».