Τηλεόραση Ραδιόφωνο
jyt

Η Silia Kapsis, απάντησε στον πατέρα της που είπε πως δεν ευθύνεται ο ίδιος για την απουσία του από τη ζωή της.

Η εκπρόσωπος της Κύπρου στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision, είχε μιλήσει στο «Super Κατερίνα» για το γεγονός ότι έχει να τον δει από την ηλικία των πέντε ετών. Ο πατέρας της απάντησε σε κυπριακή εκπομπή, ότι δεν ευθύνεται ο ίδιος για αυτό.

Η 17χρονη μίλησε ξανά στην ίδια εκπομπή, απαντώντας αυτή τη φορά στον πατέρα της. «Εγώ ξέρω την αλήθεια και έχω αποδείξεις, αλλά εγώ είμαι εδώ για μουσική, τραγούδι και χορό. Δεν με πειράζει γιατί έχω τη μαμά μου και την οικογένειά μου κι έτσι είμαι κομπλέ. Όχι, δεν μιλήσαμε. Η μαμά μου είναι στήριγμα. Είναι αυστηρή, καλή, με αγαπά κι είναι πάντα μαζί μου κι αυτό θα θυμάμαι» είπε η τραγουδίστρια.

«Έχω να τον δω από πέντε χρονών»

Η 17χρονη Silia Kapsis που κατέκτησε τη 15η θέση με το «Liar», πήγε καλεσμένη στο πλατό του «Super Κατερίνα» μαζί με τη μητέρα της και ανάμεσα σε όσα είπαν, έκαναν και μια αναφορά στον πατέρα της τραγουδίστριας, που είναι απών από τη ζωή της.

Η Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε τη μητέρα της τραγουδίστριας: «Ο μπαμπάς της Silia έχει φύγει από τη ζωή;». Η απάντηση που πήρε από την καλεσμένη της, ήταν: «Όχι, αλλά την έχω μεγαλώσει μόνη μου».

Τότε η τραγουδίστρια πήρε τον λόγο και ανέφερε: «Η τελευταία φορά που τον είδα, ήταν όταν ήμουν 5 χρονών». Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια τη ρώτησε αν έστω μετά τη Eurovision, ο πατέρας της επικοινώνησε μαζί της, με τη Silia Kapsis να απαντάει πως κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Τότε η μητέρα της, πρόσθεσε: «Είμαι η μαμά της και ο μπαμπάς της. Είμαι δίπλα της πάντα και όλη η οικογένειά της δηλαδή τη στηρίζει. Ό,τι χρειαστεί έχει τους θείους της και τον πατέρα μου».

Πηγή: protothema.gr