Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Oι έρευνες στην θαλάσσια περιοχή της Λάρας αποπερατώθηκαν λίγο μετά τις 14:00 της Δευτέρας, ενώ οι έρευνες στην ξηρά συνεχίζονται από μέλη της ΑΔΕ Πάφου μετά τον εντοπισμό ανθρώπινου μέλους, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου ο πολίτης εντόπισε το απόγευμα της Κυριακής στην θαλάσσια περιοχή της Λάρας ανθρώπινο πόδι από τον αστράγαλο και κάτω εντός ενός παπουτσιού, το οποίο μετέφερε στον αστυνομικό σταθμό Πέγειας γύρω στις 19:00 χθες.

Άμεσα κινητοποιήθηκε η Αστυνομία και ο πολίτης υπέδειξε το ακριβές σημείο εντοπισμού του.

Στη Λευκωσία έχει αποσταλεί το ανθρώπινο μέλος για σκοπούς εξέτασης τόσο από ανθρωπολόγο όσο και από ιατροδικαστή, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

Όσον αφορά, είπε, την εξέταση του πέλματος που εντοπίστηκε από πολίτη στη θαλάσσια περιοχή της Λάρας, «έχει σταλεί για εξέταση από ιατροδικαστή και ανθρωπολόγο, ωστόσο προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτε ανακοινώσιμο».

Στόχος των ερευνών μεγάλου μέρους της ακτογραμμής ήταν ο εντοπισμός τεκμηρίων, είπε ο κ. Νικολάου. Το ανθρώπινο πέλμα εντόπισε  πολίτης, ο οποίος είχε μεταβεί για κολύμπι στην περιοχή της Λάρας. Άμεσα το μετέφερε μέσα σε σακούλι στο Αστυνομικό σταθμό Πέγειας.

Ακολούθως ο πολίτης υπέδειξε στις αρχές το ακριβές σημείο εντοπισμού του.