Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική Υπηρεσία χθες βράδυ μετά από δύο πυρκαγιές στη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπου Τύπου της ΠΥ, Ανδρέα Κεττή, αρχικά η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε μετά από πληροφορία ότι λίγο μετά τις 10 το βράδυ υπήρχε φωτιά σε διώροφη κατοικία. Για αυτή τη φωτιά ανταποκρίθηκαν 2 πυροσβεστικά οχήματα. 

Από την πυρκαγιά ζημιές έπαθε το γραφείο (δωμάτιο) και ο εξοπλισμός του. Από τον καπνό και την θερμότητα ζημιά έπαθε και η υπόλοιπη κατοικία. Οι ένοικοι του διαμερίσματος απομακρύνθηκαν από την κατοικία πριν την άφιξη της ΠΥ Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε είσοδος στην κατοικία με χρήση αναπνευστικών συσκσεύων. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν και πρόκειται για πυρκαγιά η οποία εκδηλώθηκε από αναμμένο καντήλι.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας η ΠΥ ανταποκρίθηκε ακόμα και για τη κατάσβεση φωτιάς που προκλήθηκε σε διαμέρισμα στο 2ο όροφο 5όροφης πολυκατοικίας λίγο πριν τις 12 και 30. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο σαλόνι του διαμερίσματος με ζημιές τόσο στο σαλόνι όσο και στον εξοπλισμό του. Από τον καπνό και την θερμότητα ζημιά έπαθαν και οι υπόλοιποι χώροι του διαμερίσματος. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν και η πυρκαγιά προκλήθηκε από αναμμένο κερί.