Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Gerasimidou

Η Ελένη Γερασιμίδου μιλούσε για τον Δημήτρη Σταρόβα που νοσηλεύεται μετά από εγκεφαλικό που υπέστη και στις δηλώσεις της αποκάλυψε, ότι πρόσφατα είχε μια παρόμοια περιπέτεια με την υγεία της.

«Πέρασα και εγώ ένα παροδικό ισχαιμικό (επεισόδιο) πριν από λίγο καιρό, το λέω τώρα» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός στο «Πρωινό».

Πιο αναλυτικά, η ηθοποιός δήλωσε για τον Δημήτρη Σταρόβα: «Πραγματικά το ακούω από εσάς τώρα και λυπάμαι πάρα πολύ και εύχομαι να μην είναι τίποτα σοβαρό. Να' ναι γρήγορα καλά. Είναι ένα υπέροχο πλάσμα, ένας ωραίος καλλιτέχνης που τον αγαπάει ο κόσμος, και εγώ τον αγαπώ πολύ. Τον εκτιμώ πάρα πολύ γιατί τον ξέρω. Ξέρω τη δουλειά του, δηλαδή και τη μεγάλη καρδιά που έχει».

Στην πορεία, αποκάλυψε για την περιπέτεια της υγείας της:

«Γενικώς, όμως, να προσέχουμε όλοι μας και να μην πληγώνουμε ο ένας τον άλλον, γιατί πέρασα και εγώ ένα παροδικό ισχαιμικό (επεισόδιο) πριν από λίγο καιρό, το λέω τώρα. Μία σύγχυση λόγου που κράτησε λίγο ευτυχώς, και έμεινα πέντε μέρες στον Ερυθρό Σταυρό. Υπάρχει επικινδυνότητα γιατί τυχαίνει να είμαι ένας τίμιος και ευαίσθητος άνθρωπος. Δεν κάνω τον τίμιο, τον ευαίσθητο και τον καλό άνθρωπο, θα πω με παρρησία ότι είμαι. Ότι προσπαθώ. Εξαιτίας μιας συκοφαντικής δυσφήμισης, έτσι θα το πω στο πρόσωπο μου και στο θέατρο μας. Να προσέχουμε τους συνανθρώπους μας, τους συναδέλφους μας και να μη τους στεναχωρούμε και να μη διαδίδουμε ψευδής ειδήσεις για να έχουμε θέσεις».

Η ηθοποιός είχε υποστεί ξανά ισχαιμικό επεισόδιο πριν μερικά χρόνια

Η Ελένη Γερασιμίδου είχε υποστεί ξανά ισχαιμικό επεισόδιο. Σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν 1 χρόνο, είχε αποκαλύψει ότι στο παρελθόν, είχε πάθει έμφραγμα. Πιο αναλυτικά, είχε δηλώσει: «Έπαθα οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου. Είχα προειδοποιήσεις. Τη μέρα που έληγε το Φεστιβάλ της ΚΝΕ, πηγαίναμε προς τα εκεί και με έπιασε πολύ άσχημα ο πόνος στην καρδιά. Νόμιζα λίγο επιπόλαια και με τη σιγουριά της ψυχικής δύναμης ότι δε θα πάθω τίποτα. Είχα τις προειδοποιήσεις στις οποίες δεν έδωσα σημασία».

Πηγή: protothema.gr