Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ξτυ

Με ανάρτησή του ο Δήμος Πάφου απαντά στις επικρίσεις που αφορούν φωτογραφία που είδε το φως τη δημοσιότητας με δύο γυναίκες να βρίσκονται στο έδαφος σε στάση λεωφορείου, λέγοντας πως πρόκειται για παραπλανητική ανάρτηση και πως κάποιοι εκμεταλλεύονται τις συγκεκριμένες κυρίες για μικροπολιτικούς σκοπούς.

Ο Δήμος Πάφου με την ανάρτησή του ξεκαθαρίζει, ακόμα πως έχει ήδη αναλάβει το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων την κατασκευή σκεπάστρων και υποδομών.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Εκμετάλλευση ανέχειας για μικροπολιτικούς σκοπούς

Ο Δήμος Πάφου απαντά σε παραπλανητική ανάρτηση

σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης

Σε σχέση με δημοσίευση που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με φωτογραφία στην οποία φαί-νονται δύο γυναίκες να κάθονται ή να είναι ξαπλωμένες στο πεζοδρόμιο δίπλα από στάση λεωφορείου σε σημείο της Λεωφόρου Ελλάδος, η οποία δημοσίευση συνοδεύεται από επικριτικά σχόλια / καταγγελία ότι ο Δήμος Πάφου δεν έχει φροντίσει ώστε να δημιουργηθούν κατάλληλα στέγαστρα για τις στάσεις λεωφορείων, ο Δήμος Πάφου επιθυμεί να ανακοινώσει τα ακόλουθα προς αποκατάσταση της πραγματικότητας και της αλήθειας:

1. Οι κυρίες Μ.Δ.Π. και Α.Θ. που φαίνονται στη φωτογραφία είναι μητέρα και κόρη οι οποίες διαμένουν σε χωριό της Επαρχίας Πάφου και σύμφωνα με τον Κοινοτάρχη του διάγουν με δική τους επιλογή ιδιόμορφο τρόπο ζωής χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και στοιχειώδεις ανέσεις/συνθήκες διαβίωσης.

2. Η προσπάθεια εκμετάλλευσης των εν λόγω ατόμων προκειμένου να δοθούν παραπλανητικά και εσκεμμένα εντυπώσεις σε βάρος του Δήμου με προφανή σκοπό την απαξίωση του έργου που έχει συντελεστεί στα τελευταία δέκα περίπου χρόνια, είναι καταδικαστέα.

3. Η εγκατάσταση νέων στεγάστρων για τις στάσεις λεωφορείου στην πόλη της Πάφου και τη Γεροσκήπου, όπως και για τις άλλες πόλεις, έχει αναληφθεί από το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων μέσω σύμβασης που διαχειρίζεται το εν λόγω Υπουργείο. Στο πλαίσιο αυτό, θα κατασκευαστούν σκέπαστρα και υποδομές για 200 περίπου στάσεις λεωφορείου στην Πάφο και τη Γεροσκήπου από τις οποίες μόνο 50 περίπου θα διαθέτουν στέγαστρο, σύμφωνα με το σχεδιασμό που εκπονήθηκε από το αρμόδιο Τμήμα του Κράτους.