Τηλεόραση Ραδιόφωνο
υκθ

Μια σοκαριστική είδηση είδε το φως της δημοσιότητας στην Ελλάδα, όπου πατέρας πέταξε το βρέφος του στα σκουπίδια. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή, το βρέφος που εντοπίστηκε νεκρό στη Βραυρώνα γεννήθηκε ζωντανό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής ακόμη δεν έχει καταλήξει σε πόρισμα καθώς θα αναμείνει τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων προκειμένου να καταλήξει σε ασφαλές συμπέρασμα.

Πάντως, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις το παιδί γεννήθηκε ζωντανό και ο θάνατός του επήλθε λίγο αργότερα.

Την Πέμπτη θα απολογηθεί η 24χρονη μητέρα

Σημειώνεται ότι την ερχόμενη Πέμπτη πρόκειται να απολογηθεί στην ανακρίτρια η 24χρονη από το Νεπάλ, η οποία κατηγορείται ότι μαζί με το σύντροφό της ότι σκότωσαν το νεογέννητο παιδί τους και στη συνέχεια ο άνδρας το πέταξε στα σκουπίδια στην περιοχή της Βραυρώνας.

Σήμερα η νεαρή γυναίκα, σε βάρος της οποίας είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για την κατηγορία της τετελεσμένης ανθρωποκτονίας από κοινού, οδηγήθηκε στα δικαστήρια. Ζήτησε όμως και έλαβε προθεσμία. Να σημειωθεί ότι ο 23χρονος πατέρας του παιδιού έχει λάβει προθεσμία να απολογηθεί αύριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την προανακριτική της εξέταση η 24χρονη τόνισε ότι έχασε το μωρό, γιατί δούλευε στα χωράφια. «Δεν το έθαψα, γιατί δεν υπήρχε σώμα, παρά μόνο αίμα» υποστήριξε. Παράλληλα, ανέφερε ότι θα παντρευόταν με τον σύντροφό της μετά τη γέννα και πρόσθεσε πως έχει άλλη μία κόρη δύο χρονών η οποία ζει στο Νεπάλ με τον πρώην άνδρα της.

Πηγή: protothema.gr