Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Διασωληνωμένος και σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται το θύμα της χθεσινής απόπειρας δολοφονίας. Ο 34χρονος υποβλήθηκε το βράδυ σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση και τα επόμενα 24ωρα θεωρούνται από τους θεράποντες ιατρούς κρίσιμα για τη ζωή του. Την ίδια ώρα οι ανακριτές επικεντρώνουν τις έρευνες τους στα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης αλλά και στους κάλυκες που άφησαν πίσω τους οι επίδοξοι δολοφόνοι.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΑΝΤ1, ο 34χρονος είχε ενημερώσει τις διωκτικές αρχές και φιλικά του πρόσωπα ότι το προηγούμενο διάστημα κάποιοι τον παρακολουθούσαν.

Φαίνεται μάλιστα ότι το λευκό σκούτερ καταγράφεται και σε κλειστά κυκλώματα να περνά προ ημερών την ίδια διαδρομή προς τα αστυνομικά κρατητήρια Λακατάμειας ενώ οι αρχές άρχισαν σήμερα να ξεσκονίζουν κλειστά κυκλώματα στην περιοχή όπου βρίσκεται η κατοικία του 34χρονου, όπου φαίνεται να υπάρχουν πληροφορίες ότι το λευκό σκούτερ είχε περάσει.

Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο σκούτερ φαίνεται να κλάπηκε από άλλη Επαρχία πριν από περίπου δύο εβδομάδες.

Την ίδια ώρα που στο Αρχηγείο Αστυνομίας υπάρχει έντονος προβληματισμός για τη νέα εγκληματική ενέργεια που καταγράφηκε μέρα μεσημέρι στην Ανθούπολη.

Σε ότι αφορά στη δράση των δύο που ήταν πάνω στο σκούτερ, πλησίασαν τον 34χρονο από τα δεξιά όπως φαίνεται και σε βίντεο.

Τα σενάρια που ερευνούν οι ανακριτές είναι δύο, αφού φαίνεται ότι στη μοτοσικλέτα δεν υπήρχε ταχύτητα. Κάτι που όπως μας αναφέρθηκε δείχνει ότι ο 34χρονος κινούνταν πολύ αργά και αυτό δείχνει δύο πράγματα. Ή ο 34χρονος γνώριζε τους δύο και πήγε πολύ κοντά τους για να τους χαιρετήσει ή ότι κατάλαβε ότι είναι τα ίδια πρόσωπα που τον παρακολουθούσαν και τους προσέγγισε για να καταλάβει ποιοι είναι.