Τηλεόραση Ραδιόφωνο
δσ

Τετρακόσιες δέκα οικογένειες θα βοηθήσει τις ημέρες του Πάσχα ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός- Kλάδος Πάφου, σύμφωνα με την πρόεδρο του Μαρία Κορακίδου.

Σε δηλώσεις της η κ. Κορακίδου ανέφερε πως ολόχρονα ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός προσφέρει στις ευάλωτες οικογένειες. Το Πάσχα συνέχισε, θα βοηθήσουμε περίπου 410 οικογένειες με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Η κ. Κορακίδου, η οποία μιλούσε σήμερα στο πλαίσιο επίσκεψης του Αστυνομικού Διευθυντή Πάφου Νίκου Τσαππή και αντιπροσωπείας της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου στο γραφείο του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού στην Πάφο, ανέφερε ότι της παρέδωσαν κουπόνια που θα χρησιμοποιηθούν για την στήριξη οικογενειών που έχουν ανάγκη κατά την περίοδο του Πάσχα.

«Στόχος μας είναι κανένας συνάνθρωπος μας να μην μείνει χωρίς τα αναγκαία αγαθά τη γιορτινή περίοδο», είπε.

Πρόσθεσε  παράλληλα, πως πρωταρχικό μέλημα του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού είναι η πρόληψη και η ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου χωρίς οποιαδήποτε διάκριση.

Για ακόμα μια φορά η Αστυνομία Πάφου, είπε η κ. Κορακίδου, αποδεικνύει έμπρακτα το κοινωνικό της πρόσωπο και την κοινωνική της ευαισθησία, ευχαριστώντας τον κ. Τσαππή και τα μέλη της Αστυνομίας Πάφου για την προσφορά τους. 

Στο ανθρώπινο πρόσωπο της Αστυνομίας αναφέρθηκε και ο κ. Τσαππής.