Τηλεόραση Ραδιόφωνο
υκθ

Στα μηνύματα μίσους που δέχεται κατά καιρούς στα social media αναφέρθηκε η Κατερίνα Καινούργιου στον «αέρα» της εκπομπής της, εξηγώντας ότι δεν τα δημοσιοποιεί για να μη στεναχωρήσει τους γονείς της.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή «Super Κατερίνα» παρουσίασε δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου και της Κατερίνας Τσάβαλου σχετικά με την επίθεση που δέχεται η Ελεονώρα Μελέτη στα social media μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της στις Ευρωεκλογές, με τις δύο γυναίκες να τονίζουν πόσο άσχημο είναι αυτό που γίνεται απέναντι στη δημοσιογράφο.

Η Κατερίνα Καινούργιου, από την πλευρά της, σχολίασε το θέμα αναφερόμενη στα αντίστοιχα μηνύματα που λαμβάνει η ίδια κατά καιρούς, κάνοντας λόγο για bullying και βία.

Κατερίνα Καινούργιου: Μιλάμε για μηνύματα πραγματικού μίσους, να εύχονται να πεθάνεις

«Κατανοώ 100% το ξέσπασμα της Ελεονώρας Μελέτη. Επιτέθηκαν σε εμένα που είπα ότι θα την ψηφίσω και θα τη στηρίξω. Αν δείτε τι σχόλια δέχεται στα social media από την ημέρα που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της, θα πάθετε σοκ. Και τα περισσότερα ήταν από γυναίκες», σημείωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στον χώρο της πολιτικής. Αν κάποια στιγμή αποφασίσω να βγάλω τα μηνύματα μίσους που δέχομαι κατά καιρούς κυρίως από γυναίκες, που υποτίθεται ότι στηρίζουμε η μία την άλλη, θα πάθετε σοκ», συνέχισε η ίδια.

«Εγώ δέχομαι να μην αρέσεις και να σου κάνει κάποιος αρνητικό σχολιασμό. Εδώ μιλάμε για μηνύματα πραγματικού μίσους, να εύχονται να πεθάνεις, ρε παιδί μου, σε τέτοιον βαθμό. Ο μόνος λόγος που δεν τα βγάζω είναι για να μην στεναχωρήσω τους γονείς μου. Αλλιώς θα το είχα κάνει, για να δει ο κόσμος τι εστί bullying και βία στα social media», πρόσθεσε η δημοφιλής παρουσιάστρια.

Πηγή: iefimerida.gr