Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ευρωπαικο πανεπιστημιο κυπρου

Το Κέντρο Καριέρας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου διοργάνωσε την 24η Ετήσια Έκθεση Καριέρας και Πρακτικής Άσκησης στο Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου, την Τετάρτη, 3 Απριλίου 2024. Στην εκδήλωση συμμετείχαν 102 οργανισμοί από Κύπρο, Ελλάδα και το εξωτερικό εκπροσωπώντας 18 διαφορετικούς τομείς της Κυπριακής και Διεθνούς Οικονομίας.

Η Έκθεση εντάσσεται στα πλαίσια του στρατηγικού πυλώνα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου για στοχευμένες ενέργειες που διευρύνουν την απασχολησιμότητά των φοιτητών και αποφοίτων του πανεπιστημίου και ενδυναμώνουν τη δικτύωση των φοιτητών και αποφοίτων με την αγορά εργασίας.

Φοιτητές και απόφοιτοι μπόρεσαν να διερευνήσουν μέσω μιας πλούσιας επιλογής ευκαιριών μόνιμης και μερικής απασχόλησης, καθώς και προγραμμάτων πρακτικής άσκησης σε διάφορους οργανισμούς. Δράση, θετική διάθεση για συνεργασία και σημαντικές ευκαιρίες δικτύωσης και ανταλλαγής απόψεων, ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της εκδήλωσης

Οι προσπάθειες του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου στον τομέα αυτό αναγνωρίστηκαν κατά την αξιολόγηση από το QS Top Universities (QS Stars University Ratings 2021), δίνοντας στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου τον υψηλότερο δείκτη , 5 αστέρια στον τομέα της Απασχόλησης Φοιτητών.