Τηλεόραση Ραδιόφωνο
κθυ

Η επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ είναι φυσικό δικαίωμα και η κατάλληλη απάντηση στο χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Δαμασκό, ανέφερε το παλαιστινιακό τηλεοπτικό κανάλι Al-Aqsa TV, επικαλούμενο τη Χαμάς.

«Εμείς στο Ισλαμικό Κίνημα Αντίστασης (Χαμάς) πιστεύουμε ότι η στρατιωτική επιχείρηση της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν κατά της κατεχόμενης σιωνιστικής οντότητας είναι φυσικό δικαίωμα και κατάλληλη απάντηση στο έγκλημα που διαπράχθηκε κατά του ιρανικού προξενείου στη Δαμασκό, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν ορισμένοι διοικητές της Φρουράς της Επανάστασης», αναφέρει η ενημέρωση της παλαιστινιακής οργάνωσης.

«(Η Χαμάς) επαναβεβαιώνει το αναφαίρετο δικαίωμα των κρατών και των λαών της περιοχής στην αυτοάμυνα απέναντι στη σιωνιστική επιθετικότητα. Καλούμε το αραβικό και ισλαμικό μας έθνος, τις ελεύθερες δυνάμεις του κόσμου και τις δυνάμεις αντίστασης στην περιοχή να συνεχίσουν να υποστηρίζουν (την επιχείρηση "Πλημμύρα Αλ-Ακσα", το δικαίωμα του παλαιστινιακού λαού μας στην ελευθερία και την ανεξαρτησία και την ίδρυση του δικού του παλαιστινιακού κράτους με πρωτεύουσα την Ιερουσαλήμ», προσθέτει η Χαμάς.