Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Τα όσα κλήθηκε να αντιμετωπίσει έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων περιέγραψε στην αναφορά του αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ. που έφτασε στο σημείο.

Ο αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ. αναφέρει ότι έλαβε σήμα για ενδοοικογενειακό επεισόδιο μεταξύ πρώην συζύγων. Μάλιστα, όπως λέει, η Κυριακή Γρίβα φώναξε στο τηλέφωνο ότι τη μαχαιρώνουν και έκλεισε τη γραμμή.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Mega, από την τηλεφωνική συνομιλία της 28χρονης με την Άμεση Δράση δεν προκύπτει ούτε η δήλωση περί μαχαιρώματος ούτε και το κλείσιμο του τηλεφώνου.

Όσα ανέφερε ο αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ.

«Στις 22:25 λάβαμε σήμα από το κέντρο ότι στην οδό Δημοκρατίας 90 υπήρχε ενδοοικογενειακό επεισόδιο μεταξύ πρώην συζύγων και ότι η καλούσα Κυριακή Γρίβα φώναξε στο τηλέφωνο ότι τη μαχαίρωσαν και έκλεισε η γραμμή.

Στις 22:26 ανοίχτηκε δεύτερη κάρτα από τον Αξιωματικό Υπηρεσίας του Αγ. Αναργύρων που ανέφερε μαχαιρωμένα άτομα έξω από το τμήμα. Φτάσαμε μαζί με την ομάδα ΟΠΚΕ όπου είδαμε τα άτομα και διαπιστώσαμε ότι παλμούς είχε μόνο ο άνδρας. Προσπάθησα με αιμοστατικούς επιδέσμους και γάζες από διπλανό φαρμακείο να περιορίσω την αιμορραγία. Έως ότου φτάσει το ΕΚΑΒ, ο άνδρας είχε ανακτήσει μερικώς φυσιολογικούς παλμούς», ανέφερε ο αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ.

Την ίδια ώρα, οι «Αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ. ανέλαβαν την υπόθεση της δολοφονίας της Κυριακής Γρίβα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας ανέθεσε την προκαταρκτική στο Εσωτερικών Υποθέσεων. Οι Αρχές θα ερευνήσουν το αδίκημα της παράλειψης που οδήγησε σε κίνδυνο ζωής. Πλέον, δηλαδή, το αδίκημα δεν αφορά μόνο την παράβαση καθήκοντος.

Πηγή: iefimerida.gr