Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε το θέμα της απιστίας με τους συνεργάτες της στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», με αφορμή τη συνέντευξη της Ματθίλδης Μαγγίρα.

Η παρουσιάστρια έφερε ως παράδειγμα τον γάμο της με τον Θοδωρή Μαροσούλη, αλλά και το πώς θα αντιδρούσε η ίδια σε περίπτωση μιας απιστίας από πλευρά του.

«Αν με απατήσει ο Θοδωρής δεν θα σκεφτώ τα αντίποινα να πάω με έναν άλλον. Θα του πω: "Αγάπη μου γλυκιά πήγαινε ζήσε με τον άλλο έρωτα"», σχολίασε η Ελεονώρα Μελέτη και ρώτησε τους συνεργάτες της: «Υπάρχει ποτέ περίπτωση – ως ενήλικες που είστε – να κάνετε αντίποινα άμα μάθετε ότι σας απατά ο άλλος;».

«Κατ’ αρχάς δεν λειτουργείς. Κάποιοι άνθρωποι δεν λειτουργούν με αντίποινα», απάντησε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και πρόσθεσε: «Παιδιά έχετε καταλάβει ότι απαντώ όπως θέλω εγώ».

«Εγώ διαφωνώ απόλυτα μαζί σας. Καταλαβαίνω ότι δεν μπορείτε να το παραδεχτείτε γιατί είστε παντρεμένοι άνθρωποι, αλλά γενικά θεωρώ ότι υπάρχουν πάρα πολλοί άνδρες και γυναίκες που από εγωισμό θα κάνουν αντίποινα», σχολίασε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Πηγή: protothema.gr