Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σχολειο καρμιωτισσας

Αγανακτισμένοι είναι οι κάτοικοι της περιοχής των Πάνω Πολεμιδιών μετά από τα πολλά επεισόδια με κουκουλοφόρους που προχωρούν σε βανδαλισμούς σε δημόσια και ιδιωτικά κτίρια της περιοχής.

Μιλώντας στο ant1live ο Χαράλαμπος Αττίπας πρόεδρος του Συνδέσμου Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Καρμιώτισσας, ανέφερε πως το τελευταίο επεισόδιο έγινε χθες όπου κουκουλοφόροι «μπούκαραν» στο σχολείο κατέστρεψαν δημόσια περιουσία και απειλούσαν τις καθαρίστριες.

«Τέλειωσε το ολοήμερο 16.00 και 16.10 εισέβαλαν στο σχολείο τέσσερεις κουκουλοφόροι, με γάντια και σιδερολοστούς».

Όπως είπε ο κ. Αττίπας, οι κουκουλοφόροι μπήκαν στην αίθουσα τέχνης τη διέλυσαν, όπως φαίνεται και στο βίντεο που εξασφάλισε ο ant1, και έκλεψαν τις μπογιές που βρίσκονταν εκεί.

Ο Χαράλαμπος Αττίπας ανέφερε πως ενώ οι καθαρίστριες τους έλεγαν να φύγουν από το σχολείο, οι κουκουλοφόροι έκαναν εναντίον τους άσεμνες πράξεις.

«Οι καθαρίστριες κάλεσαν την Αστυνομία και όταν ήρθε οι κουκουλοφόροι εξαφανίστηκαν αλλά επανήλθαν ξανά περί τις 17.30-18.00».

Αυτή τη φορά, είπε ο πρόεδρος του συνδέσμου γονέων του εν λόγω σχολείου, μπήκαν μέσα στο κυλικείο το διέλυσαν και με τις μπογιές που έκλεψαν πογιάτισαν τους χώρους.

Ο κ. Αττίπας τόνισε πως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν τέτοια περιστατικά και εξέφρασε τον προβληματισμό του για τους χειρισμούς της Αστυνομίας.

«Σήμερα έβαλαν φωτιά σε χώρο απέναντι από το σχολείο, σε προαύλιο της εκκλησίας. Καταστρέφουν κοινοτικά κτίρια, σχολεία και άλλες ιδιωτικές περιουσίες. Την περασμένη Κυριακή είχαμε ξανά επεισόδια. Ο κόσμος σκέφτεται να πάρει το νόμο στα χέρια του δυστυχώς».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σε κάποιο από τα περιστατικά οι κουκουλοφόροι μπήκαν εν ώρα μαθημάτων στο σχολείο και χτύπησαν παιδάκι β’ δημοτικού στην κοιλιακή χώρα. Ενώ πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων μπήκαν στο σχολείο και έκλεψαν τα δώρα που προορίζονταν για κλήρωση ανάμεσα στους ανήλικους μαθητές.

επεισοδια δημοτικο σχολειο καρμιωτισσας