Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Η αγαπημένη αλυσίδα πώλησης επώνυμων αθλητικών ειδών Cosmos Sport παίρνει θέση στην εκκίνηση του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού και σας περιμένει στον Μόλο, για να ζήσουμε όλοι μαζί τις μαγικές και μοναδικές στιγμές που ετοιμάζεται να μας χαρίσει και φέτος η μεγαλύτερη αθλητική γιορτή του νησιού.

Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού έρχεται στις 13 και 14 Απριλίου 2024 και μαζί του θα έχει συνοδοιπόρο την Cosmos Sport! Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που υλοποιεί, στηρίζει το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της Κύπρου, όπως και κάθε εκδήλωση που αποθεώνει το ευ αγωνίζεσθαι και την ευγενή άμιλλα. Ραντεβού στη γραμμή εκκίνησης!

Η COSMOS Sports Η ιστορία της Cosmos Sport ξεκινάει περίπου 40 χρόνια πριν στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν το πρώτο ομώνυμο κατάστημα άνοιξε το 1982 εστιάζοντας στην ικανοποίηση του πελάτη, στο προϊόν και στην αθλητική κουλτούρα. Μέσα στα επόμενα χρόνια, κατέγραψε μια σταθερή αναπτυξιακή πορεία, επεκτείνοντας τις δραστηριότητές της σε μεγάλα αστικά κέντρα της Ελλάδας, ενώ το 2021 άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Κύπρο.

Πλέον, αριθμεί συνολικά 3 φυσικά καταστήματα στη Λευκωσία και στην Πάφο, και πολύ σύντομα θα εγκαινιαστεί νέο Cosmos Sport κατάστημα και στη Λεμεσό!

Αμέτρητα styles από Nike, adidas, Under Armour και 70+ Τop Sport brands είναι πάντα διαθέσιμα στα καταστήματα Cosmos Sport, αλλά και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.cosmossport.cy, καθώς και πολλές υπηρεσίες όπως Click & Collect, το μοναδικό loyalty πρόγραμμα επιβράβευσης Go-X, και Cosmos δωροεπιταγές για αγαπημένα πρόσωπα.

Με κύριο σύνθημα το “Together We Make Cosmos A Better Place”, η Cosmos Sport μέσα από πληθώρα εταιρικών κοινωνικών δράσεων, επιδιώκει να είναι πάντα κοντά στους ανθρώπους της και στις ευρύτερες κοινωνικές ανάγκες, εστιάζοντας στο πως μπορούμε όλοι μαζί να κάνουμε τον ‘Κόσμο’ μας καλύτερο!

ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού

Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού, αναμένεται να φιλοξενήσει και φέτος χιλιάδες δρομείς από την Κύπρο και το εξωτερικό το διήμερο 13 και 14 Απριλίου 2024.

Με σημείο εκκίνησης το Μόλο Λεμεσού, ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού επιφυλάσσει ένα έντονο αγωνιστικό πρόγραμμα με 6 διαφορετικές διαδρομές, καλώντας δρομείς όλων των ηλικιών και επιδόσεων να λάβουν μέρος στη μεγαλύτερη δρομική διοργάνωση του νησιού.

Το Σάββατο 13 Απριλίου θα διεξαχθεί ο Primetel Εταιρικός δρόμος 5 χλμ, ο οποίος δίνει την ευκαιρία σε οργανωμένα σύνολα (ομάδες και εταιρείες) να δοκιμάσουν τα όρια τους, να διασκεδάσουν, να γίνουν ένα! Την ίδια ημέρα εκατοντάδες παιδιά θα ζήσουν την εμπειρία της συμμετοχής και θα απολαύσουν μία υπέροχη διαδρομή δίπλα στη θάλασσα μέσα από τον Andrey & Julia Dashin’s Foundation Youth Race 1 χλμ!

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Κυριακής 14 Απριλίου περιλαμβάνει διαδρομές που προσελκύουν κάθε χρόνο αθλητές υψηλού επιπέδου από όλο τον κόσμο. Πρόκειται για το Μαραθώνιο Δρόμο 42 χλμ, το Muskita Ημι-Μαραθώνιο Δρόμο 21 χλμ, τον Πετρολίνα Δρόμο Ενέργειας 10 χλμ και τον RemAthlon Ατομικό Δρόμο 5χλμ.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: https://www.limassolmarathon.com