Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Στους 32 βαθμούς ο καιρός σήμερα με τη θερμοκρασία να ανέρχεται στους 32 βαθμούς και να κυμαίνεται αρκετά πιο πάνω από τις μέσες κλιματικές τιμές. Το επόμενο τριήμερο ο καιρός θα είναι αίθριος παρόλο που θα παρατηρηθούν αυξημένες νεφώσεις. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη κατά διαστήματα.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Σήμερα, πρώτη Απριλίου, ανήμερα της επετείου έναρξης του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί και αργότερα θαλάσσιοι, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 32 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα παράλια και στους 23 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς, 2 με 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νοτιοανατολικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 17 στα υπόλοιπα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που παροδικά θα εμφανίζονται αυξημένες ψηλές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο μέχρι την Τετάρτη και μικρή πτώση την Πέμπτη, και θα κυμαίνεται αρκετά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.