Τηλεόραση Ραδιόφωνο
καιρος

Συνεχίζονται οι θερμοκρασίες καλοκαιριού, με το θερμόμετρο αύριο να φτάνει τους 31 βαθμούς στο εσωτερικό. Την Πέμπτη αναμένεται πτώση, με τη θερμοκρασία ωστόσο να παραμένει πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. 

Ο καιρός αύριο αναμένεται να είναι αίθριος, ενώ στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται σκόνη. 

Αναλυτικά η πρόγνωση

Ασθενής ψηλή πίεση και σχετικά θερμή και ξηρή αέρια μάζα επηρεάζουν την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται σκόνη.

Απόψε θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 15 στα υπόλοιπα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί και σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα παράλια και στους 23 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Τρίτη ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος ενώ την Τετάρτη και την Πέμπτη θα εμφανίζονται αυξημένες ψηλές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι την Τετάρτη ενώ την Πέμπτη αναμένεται πτώση για να παραμείνει όμως πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.