Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Κασσελακης ορκομωσια

Ορκίστηκε λίγο πριν το μεσημέρι ο Στέφανος Κασσελάκης στη Θήβα όπου έκανε τη στρατιωτική του θητεία.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αφού ορκιστεί θα πάρει πενθήμερη άδεια ορκωμοσίας και στη συνέχεια θα επιστρέψει στις 3 Απριλίου στο στρατόπεδο στη Θήβα προκειμένου να πάρει το χαρτί της απόλυσής του.

Σημειώνεται ότι με βάση τις διατάξεις του νόμου μετά από 20 ημέρες παραμονής στο κέντρο εκπαιδεύσεως Πυροβολικού οι απόδημοι μπορούν να εξαγοράσουν το υπόλοιπο της θητείας τους.

Για ψάρι μετά την ορκωμοσία

Ο Στέφανος Κασσελάκης θα βρεθεί σε ψαροταβέρνα της περιοχής. Όπως είπε ο ιδιοκτήτης της ψαροταβέρνας μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» δεν έχει γίνει κράτηση για συγκεκριμένο αριθμό ατόμων, ωστόσο, η γενική αίσθηση που του έχει δοθεί από το γραφείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι θα χρειαστεί να εξυπηρετήσει στο κατάστημά του περίπου 50-60 άτομα.

Στο τραπέζι αναμένεται να είναι και ο σύζυγός του, Τάιλερ Μακμπέθ, ο οποίος γύρισε χθες από τις ΗΠΑ προκειμένου να δώσει το «παρών» στην ορκωμοσία.

«Έχουμε ανοίξει 20 ημέρες. Ενημερώθηκα τηλεφωνικά από την Αθήνα από το γραφείο του. Θα είναι ο κ. Κασσελάκης και θα είναι κάποιοι φαντάροι από τον θάλαμό του. Δεν έχω συγκεκριμένο αριθμό ατόμων. Έχω μια εικόνα για 50-60 άτομα. Λογικά θα είναι και οι γονείς του, θα είναι οικογενειακά. Έχουμε απλά πράγματα. Φρέσκα θαλασσινά, μικρά ψαράκια, καλαμαράκια, χταποδάκι», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γιάννης, ιδιοκτήτης της ταβέρνας στη Θήβα.

Και το βράδυ... πάρτυ

Το γλέντι θα έχει και συνέχεια καθώς θα γιορτάσει τα γενέθλιά του με ένα μεγάλο πάρτι για φίλους και συνεργάτες στου Ψυρρή. Το πάρτι θα γίνει στον «Τράγο».

Πηγή: ethnos.gr