Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Τον τρόμο βίωσε χθες γυναίκα, όταν τέσσερις κουκουλοφόροι εισήλθαν στην οικία της, στην κοινότητα Ερήμης Λεμεσού, ψάχνοντας για χρήματα.

Ήταν γύρω στις 19:00, όταν η γυναίκα είδε εντός της οικίας, τέσσερις κουκουλοφόρους, οι οποίοι την απείλησαν και της ζήτησαν χρήματα, μιλώντας στην αγγλική γλώσσα, ενώ ένας εξ αυτών ήταν οπλισμένος με πιστόλι.

Οι δράστες την φίμωσαν, βάζοντας ταινία στο στόμα και την έδεσαν με πλαστικά κορδόνια, ενώ σε κάποια στιγμή αναχώρησαν από τη σκηνή. 
Την γυναίκα εντόπισε η οικιακή βοηθός, η οποία διαμένει σε ξεχωριστό χώρο, όταν άκουσε κάποιους θορύβους και μπήκε στο σπίτι να ελέγξει. 

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, ενώ η γυναίκα μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική για εξετάσεις, φέροντας ερυθρότητα στα σημεία όπου οι δράστες την έδεσαν.

Από τις προκαταρκτικές έρευνες δεν έχει διαφανεί να έχει κλαπεί οτιδήποτε, ενώ οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Μιλώντας στο Μέρα Μεσημέρι ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι οι κουκουλοφόροι φαίνεται ότι πήδηξαν την περίφραξη και ακολούθως εισήλθαν εντός της οικίας από την πόρτα της κουζίνας, που ήταν κλειστή, αλλά απασφάλιστη. 

Ερωτηθείς κατά πόσον θεωρείται ότι υπάρχει σύνδεση με την «γκανγκστερική» ληστεία στην Αλαμάνου, ο κ. Κυριάκου εξήγησε ότι όταν υπάρχουν σοβαρές εγκληματικές ενέργειες, εξετάζεται κατά πόσον υπάρχει παρόμοιος τρόπος δράσης με παλαιότερα εγκλήματα. «Είναι κάτι που έχουμε στο μυαλό μας» είπε, προσθέτοντας ότι μέχρι στιγμής δεν μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα ότι πρόκειται για τα ίδια πρόσωπα ή ότι υπάρχει κάποια σύνδεση. 

Την ίδια ώρα οι αρχές χτενίζουν την περιοχή, για κλειστά κυκλώματα ασφαλείας.