Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Κυρίως αίθριος θα είναι αρχικά ο καιρός αύριο, ωστόσο σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία, αργότερα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες το απόγευμα αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στο δυτικό μισό του νησιού.  

Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 21 βαθμούς, ενώ αναμένονται μέτριοι έως ισχυροί άνεμοι.  

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τη θερμοκρασία να πέφτει στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό.  

Αναλυτικά η πρόγνωση μέχρι την Πέμπτη 

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Από την Τρίτη στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη. 

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που στα δυτικά αργότερα θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και στα προσήνεμα παράλια μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 12 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός. 

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ωστόσο αργότερα θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες το απόγευμα αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στο δυτικό μισό του νησιού.  

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, και αργότερα τοπικά στα προσήνεμα ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ταραγμένη ενώ στα ανατολικά θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 20 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και γύρω στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. 

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα δυτικά, βόρεια και νότια παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, ενώ στα παράλια μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, και τοπικά ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη ενώ στα ανατολικά θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. 

Την Τρίτη, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως αρχικά στο δυτικό μισό του νησιού. 

Την Τετάρτη και την Πέμπτη, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. 

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο, για να κυμανθεί αρκετά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.