Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Η Σίσσυ Χρηστίδου ξεκίνησε την εκπομπή του Σαββάτου 23 Μαρτίου με δημόσιες ευχές σε όσους γιορτάζουν ανήμερα των Αγίων Θεοδώρων.

Αφού καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό, η παρουσιάστρια του «Χαμογέλα και πάλι» ευχήθηκε πρώτα στον πατέρα της και μετά έκανε μια σπάνια αναφορά στον πρώην σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη, που έχει επίσης τη γιορτή του.

«Καλημέρα, καλωσήρθατε στην παρέα μας. Εύχομαι να έχουμε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο. Θα μου επιτρέψετε να πω ένα "χρόνια πολλά' στον μπαμπάκα μου και στον μπαμπάκα των παιδιών μου, βεβαίως, γιατί όχι; Και τον ανιψιό μου φυσικά, στο καμάρι μου» είπε συγκεκριμένα η Σίσσυ Χρηστίδου και πρόσθεσε: «Είναι των Αγίων Θεοδώρων, έχουμε μεγάλη γιορτή στο σπίτι μας. Αν έχετε κι εσείς κάποιον, να τον χαίρεστε».

Δύο χρόνια μετά το δικαστήριο που είχαν, οι σχέσεις ανάμεσα στους δύο πρώην συζύγους φαίνεται να έχουν αποκατασταθεί. Τον Οκτώβριο του 2022 το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι έλυσε τις διαφορές του στα δικαστήρια, με την παρουσιάστρια να απαιτεί το ποσό διατροφής για τα παιδιά της, από τον πατέρα τους. Όπως έγινε γνωστό, ο Θοδωρής Μαραντίνης δεν έδινε στην παρουσιάστρια το ποσό που είχε συμφωνηθεί για τη διατροφή των δύο τους παιδιών, με αποτέλεσμα εκείνη να αναγκαστεί να ακολουθήσει τη νομική οδό. Ο τραγουδιστής τελικά, κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή.

Στην πιο πρόσφατη αναφορά του τραγουδιστή για τη δύσκολη περίοδο που πέρασαν, με τη δικαστική τους διαμάχη για τη διατροφή των γιων τους, ο Θοδωρής Μαραντίνης είπε στο «Καλύτερα Αργά» ότι: «Όλο αυτό με τα δικαστήρια και τις διατροφές ήταν μια πολύ στενάχωρη περίοδος και πολύ προσωπική. Με ενόχλησε. Δεν θέλω να ασχολούμαι πολύ μετά από το διαζύγιο, να μη το συζητάω πολύ. Αντιλαμβάνομαι ότι αν έρθω σε μια συνέντευξη το προσωπικό κομμάτι αφορά με έναν τρόπο και το κοινό. Είναι ένα κομμάτι της ζωής μου. Μιλάω όσο πρέπει. Γιατί με ρώτησες τι με ενόχλησε πιο πολύ... Κάποια στιγμή αυτό ξεκίνησε να δημιουργεί μια παραφιλολογία που με έφερε σε πολύ δύσκολη θέση και ως επαγγελματία και ως άντρα και ως πατέρα».

Συγχρόνως, αποκάλυψε: «Μοιραία αυτό που ονομάζουμε ευτυχώς ή ατυχώς δημόσια εικόνα στη δική μας δουλειά έχει μια μικρή σημασία. Όταν άρχισα να νιώθω ότι η κατάσταση εκτροχιάζεται σε σχέση με αυτό που συμβαίνει, βγήκα και έδωσα μια συγκεκριμένη συνέντευξη, γιατί ήθελα να επαναφέρω κάποια πράγματα στην πραγματικότητα, γιατί άρχισαν να διαρρέουν πράγματα μονόπλευρα περιέργως, που με έφεραν σε δύσκολη θέση. Οπότε θεωρώ ότι εκείνη η περίοδος δημιούργησε μια παραφιλολογία γύρω από το άτομό μου, που δεν μου αρμόζει και η οποία δεν ήταν αληθινή».

Πηγή: protothema.gr