Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Δεν περίμενε πώς θα χάσει τον γάμο της κολλητής από μια… φωτογραφία. Γυναίκα που ξόδεψε 1.500 ευρώ για να ταξιδέψει σε άλλη πόλη, ώστε να δει τη φίλη της νυφούλα, η δεύτερη την έδιωξε άρον άρον από το μπάτσελορ κιόλας!

Η ασυνήθιστη υπόθεση αφορά την 30χρονη Amy Dickinson από την Αυστραλία, που έχασε τον γάμο, επειδή τράβηξε μια φωτογραφία γενικού περιεχομένου, χωρίς να δείχνει κάτι πικάντικο ή ενοχλητικό.

Η παρατήρηση της νύφης και ο τσακωμός

Σύμφωνα με τη Mirror, η Amy πήγε στο μπάτσελορ της νύφης μια μέρα πριν τον γάμο, το οποίο έγινε σε ένα ξενοδοχείο. Εκεί, ήταν όλες οι φίλες της νύφης, αλλά και οι γυναίκες από την οικογένειά της.

Η βραδιά κυλούσε ήρεμα, μέχρι που η 30χρονη δέχτηκε παρατήρηση από τη νύφη. «Τι έκανες εκεί;», ρώτησε την Amy, για μια εικόνα που έδειχνε όλες τις γυναίκες να διασκεδάζουν. «Δεν είναι κάτι περίεργο ή ύποπτο. Ήταν μια συνηθισμένη φωτογραφία, όπως οι υπόλοιπες που τράβηξαν οι άλλες καλεσμένες του γάμου», ανέφερε η Amy.

Τελικά, ακολούθησε ένας άγριος καβγάς, με τη νύφη και τις υπόλοιπες γυναίκες να κατακεραυνώνουν τη φίλη και να τη διώχνουν από το μπάτσελορ και τον γάμο.

«Τζάμπα τα χρήματα που ξόδεψα», ανέφερε η Amy σε βίντεο που δημοσίευσε και εξιστόρησε την ιστορία της, ενώ πρόσθεσε πως «τώρα που το σκέφτομαι, είτε έψαχνε αφορμή για να μην κάνουμε παρέα, είτε νευρίασε, επειδή πρώτη ανέβασα φωτογραφία από το πάρτι της, πριν κάνει εκείνη ανάρτηση. Όπως και να έχει, δεν θέλω καμία επαφή μαζί της».

Πηγή: in.gr