Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ητρ

Μια ακόμη εκκεντρική εμφάνιση έκανε ο Λάκης Γαβαλάς, για τις ανάγκες των γυρισμάτων του «My Style Rocks» όπου είναι κριτής.

Ο σχεδιαστής μόδας ανάρτησε μέσω Instagram, μια φωτογραφία του, στην οποία φοράει ένα κορμάκι και ένα ζευγάρι μαύρες ψηλοτάκουνες μπότες πάνω από το γόνατο. Το λουκ ολοκλήρωσε με έναν κόκκινο μπερέ, κρεμαστά σκουλαρίκια και αμάνικο πανωφόρι.

Στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε το πρωί της Πέμπτης 21 Μαρτίου, ο Λάκης Γαβαλάς έγραψε: «Καλημέρα φίλοι μου. Στα γυρίσματα για το My Style Rocks ξανά. Επαγγελματικές υποχρεώσεις στο εξωτερικό, με έκαναν να λείψω για αυτήν την εβδομάδα από το πρόγραμμα.  Από την Δευτέρα 25 Μαρτίου και πάλι μαζί‼️ Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και τα τόσο όμορφα λόγια σας».

Δίχασε τους ακολούθους του

Αμέσως η δημοσίευση άρχισε να γεμίζει με σχόλια που αποθέωναν το στιλ του. Μεταξύ άλλων του έγραψαν: «Πόσο μπροστά είσαι», «μόνο εσύ μπορείς να το υποστηρίξεις» και «το φοράς καλύτερα κι από την Καρντάσιαν».

Παρόλα αυτά, δεν έλειψαν και τα σχόλια εκείνων που βρήκαν την επιλογή του Λάκη Γαβαλά υπερβολική και αντιαισθητική. «Το παράκανες» του έγραψαν ορισμένοι. «Δεν είναι αυτό το στιλ σου» πρόσθεσε άλλος ακόλουθος.

ι

 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Λάκης Γαβαλάς ποζάρει με τακούνια. Τον Νοέμβριο, ο σχεδιαστής μόδας, λόγω Χάλογουιν, μεταμφιέστηκε στην Εύα Γκριν, φορώντας μια κόκκινη καπαρντίνα με animal print, την οποία έχει στην γκαρνταρόμπα του και ο ίδιος.

Φόρεσε τακούνια και πόζαρε με τον ίδιο τρόπο που φωτογραφήθηκε και η Γκριν. Στη λεζάντα της ανάρτησης ο Λάκης Γαβαλάς, έγραψε: «Καλημέρα φίλοι μου. Δεν θα ξαναδανείσω ρούχο ακόμη κι αν είναι για την διάσημη Εύα Γκριν».

Δείτε τη δημοσίευσή του
 

 

Πηγή: protothema.gr