Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ητ

Μεμονωμένες βροχές προβλέπει η Μετεωρολογική Υπηρεσία για αύριο Σάββατο.

Όσον αφορά τον καιρό την Κυριακή των Καρναβαλιών η Μετεωρολογική προβλέπει συννεφιασμένο το σκηνικό.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις την Καθαρά Δευτέρα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος από μέσες κυρίως νεφώσεις ενώ αναμένονται κατά διαστήματα τοπικές βροχές.

Αναλυτικά το σκηνικό του καιρού:

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, στα δυτικά και τα βόρεια όμως, αυξημένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ θα παρατηρούνται ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Κυριακή θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, τοπικά όμως θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις. Τη Δευτέρα και την Τρίτη θα παρατηρείται σκόνη στην ατμόσφαιρα.

Όσον αφορά τη θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο, για να συνεχίσει να κυμαίνεται κοντά ή λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές της εποχής.