Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ρη

Έξι μήνες μετά τον χωρισμό του με τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς, ο Σαμ Ασγκάρι λέει πως έχει κρατήσει μόνο θετικές αναμνήσεις από εκείνη.

Ο personal trainer μίλησε στο People κι ανέφερε για τον γάμο τους: «Ήταν ευλογία να μπορώ να μοιράζομαι τη ζωή μου με κάποια για μεγάλο χρονικό διάστημα».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Οι άνθρωποι χωρίζουν κι οι άνθρωποι προχωρούν». Ανέφερε επιπλέον, πως δεν τρέφει κανένα αρνητικό συναίσθημα για την ποπ σταρ, μετά το διαζύγιό τους.

«Πάντα μισούσα τους ανθρώπους που ενώ έχουν πει ο ένας στον άλλο "σ'αγαπώ" και έκατσαν στο ίδιο τραπέζι κι έφαγαν φαγητό μαζί, μετά χώρισαν τους δρόμους τους και μιλούσαν άσχημα ο ένας για τον άλλο», δήλωσε.

Τόνισε επιπλέον, πως ο ίδιος δεν πρόκειται ποτέ να πει κάτι άσχημο για τον άνθρωπο που πέρασε από τη ζωή του. «Αυτό είναι κάτι που δεν πρόκειται να κάνω ποτέ. Δεν είχα τίποτα λιγότερο από μια καταπληκτική εμπειρία και μια υπέροχη ζωή. Θα είναι πάντα μέρος της ζωής μου, ένα κεφάλαιό της», είπε.

Αν και ο ίδιος ο Ασγκάρι όντως δεν μίλησε ποτέ άσχημα για την τραγουδίστρια και πρώην σύζυγό του δημόσια, πηγές κοντά στο περιβάλλον του έσπευσαν να την κατηγορήσουν ότι εκείνη είχε την ευθύνη για τον χωρισμό τους.

Το περασμένο καλοκαίρι, το TMZ ανέφερε ότι ο personal trainer «έλεγε στους ανθρώπους κοντά του ότι υποψιαζόταν ότι η σύζυγός του συνδέθηκε ερωτικά με τουλάχιστον ένα από τα αρσενικά μέλη του προσωπικού που εργάζονταν στο σπίτι της».