Τηλεόραση Ραδιόφωνο
jyhgf

Ο Λάκης Γαβαλάς έκανε κοινές δηλώσεις με τη συνεργάτιδά του στο «My Style Rocks», Έβελυν Καζαντζόγλου, όταν τους συνάντησαν σε εκδήλωση, κάμερες τηλεοπτικών εκπομπών.

Όταν άκουσε ερώτηση για τη Σοφία Χατζηπαντελή, ο σχεδιαστής αντέδρασε και είπε, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή «Breakfast@Star» ότι: «Άντε πάλι με αυτή την πλαστική».

Στη συνέχεια, ο Λάκης Γαβαλάς κλήθηκε να σχολιάσει την ανακοίνωση της Σοφίας Χατζηπαντελή να κάνει μια παύση από το μόντελινγκ. Σχετικά με αυτό, δήλωσε: «Κι εγώ συμφωνώ, αν δεν έχεις δουλειές στο Λος Άντζελες, στο Παρίσι και στο Λονδίνο, καλύτερα να ξεκουράζεσαι. Γι’ αυτό κι εγώ είμαι στην Ελλάδα, γιατί δεν έχω δουλειές εκεί».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, που ο Λάκης Γαβαλάς εκφράζει τη δυσαρέσκειά του στο πρόσωπο της Σοφίας Χατζηπαντελή. Τις προάλλες και πάλι μέσω δηλώσεών του, είχε πει: «Στο καλό να πάει η Σοφία Χατζηπαντελή και καλό κατευόδιο. Να πάει να μάθει μια γλώσσα τέλεια και να μπορεί να συνεννοηθεί στην επόμενη πόλη. Είναι σαν μια κοροϊδία στη μόδα. Ένας άνθρωπος που έχει επενδύσει εκατομμύρια, έχει άποψη και λέμε όχι στα καραγκιοζιλίκια»

Λίγο καιρό αργότερα, όταν πήγε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Δύο στις 10» και η Ζωή Κρονάκη του ζήτησε μια στιλιστική συμβουλή, εκείνος της απάντησε αλά Σοφία Χατζηπαντελή. Η δημοσιογράφος του έδειξε μία από τις εμφανίσεις που θα επέλεγε τις ημέρες των γιορτών και ζήτησε από τον σχεδιαστή να κρίνει το outfit της. Εκείνος είπε τη γνώμη του μιμούμενος τον τρόπο που μιλάει η Σοφία Χατζηπαντελή, με σπαστά αγγλικά και κυπριακά, προκαλώντας γέλιο σε όσους βρίσκονταν μαζί του στο πλατό.