Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Σε συναγερμό τέθηκαν το μεσημέρι οι αρχές στη Λεμεσό, μετά από πληροφορία για κλοπή τσάντας από γυναίκα, που περιέχει σύμφωνα με την ίδια 420 χιλιάδες ευρώ.  

Οι πρώτες πληροφορίες δείχνουν ότι η γυναίκα είχε μαζί της αυτό το ποσό, με σκοπό να προβεί σε αγορά ακινήτου. Η ίδια φέρεται να ανέφερε ότι έφτασε σήμερα στο αεροδρόμιο Λάρνακας, από τρίτη χώρα, και ότι το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό είχε δηλωθεί στον τελωνειακό έλεγχο.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:30, μετά την αποβίβαση της γυναίκας από ταξί. Τότε δύο πρόσωπα τα οποία επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα την πλησίασαν και ένας εξ αυτών της άρπαξε την τσάντα και τράπηκαν σε φυγή.  

Στη σκηνή βρίσκονται μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού και μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Λεμεσού, ώστε να εξεταστούν κλειστά κυκλώματα, και να εντοπιστούν μαρτυρίες.  

Σύμφωνα με τον κ. Λευτέρη Κυριάκου, Υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού, φαίνεται ότι ο ισχυρισμός της γυναίκας για το χρηματικό ποσό να ευσταθεί, ενώ φαίνεται οι δύο να γνώριζαν ότι η γυναίκα είχε στην κατοχή της αυτό το χρηματικό ποσό.   

Παράλληλα, αργότερα αναμένεται και η λήψη κατάθεσης από την γυναίκα, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.