Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Τον τελικό παραλήπτη του πιστολιού που εντοπίστηκε σε ταξί που οδηγούσε 34χρονος Τούρκος και ανακόπηκε το μεσημέρι σε δρόμο της επαρχίας Αμμοχώστου, κοντά σε οδόφραγμα αναζητούν οι ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Εδώ και κάποια 24ώρα οι ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου έλαβαν συγκεκριμένη πληροφορία ότι ο 34χρονος θα περνούσε στις ελεύθερες περιοχές  έχοντας μαζί του ένα πιστόλι. Του έστησαν καρτέρι και μόλις πέρασε τον ανέκοψαν και στο όχημα μετά από έρευνες εντοπίστηκε καλά κρυμμένο το πιστόλι.

Στήβ Θεοδούλου – Εκπρόσωπος Τύπου ΑΔΕ Αμμοχώστου

«Μετά από αξιολόγηση συγκεκριμένων πληροφοριών μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου ανέκοψαν όχημα το οποίο οδηγούσε 34χρονος σε δρόμο της επαρχίας Αμμοχώστου όπου κατά την διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκε σε κρύπτη εντός του οχήματος ένα πιστόλι το οποίο κατασχέθηκε. Ο 34χρονος συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματά της παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου και τέθηκε υπό κράτηση».

Οι ανακριτές μέσα και από τηλέφωνα που είχε μαζί του ο 34χρονος προσπαθούν να διαπιστώσουν εάν θα συναντούσε συγκεκριμένο πρόσωπο στο οποίο και θα πουλούσε το πιστόλι. Στο μικροσκόπιο εάν ο 34χρονος περνούσε συχνά στις ελεύθερες περιοχές αλλά και ποιους συναντούσε.

Ενδεχόμενο που άφησε ανοιχτό και ο Υπουργός Δικαιοσύνης, χαρακτηρίζοντας πολύ σοβαρή την υπόθεση.

Το πρωί  ο 34χρονος οδηγήθηκε ενώπιον δικαστηρίου όπου τέθηκε υπό κράτηση για περίοδο 8 ημερών.