Τηλεόραση Ραδιόφωνο
τξυ

Ο Έντουαρντ Στεργίου μίλησε για τη Βίκυ Καγιά, τις συναναστροφές με θαυμάστριες, τα σχόλια που δέχεται, το μόντελινγκ και άλλα.

Ο πρώην διαγωνιζόμενος του GNTM έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου.

Αρχικά, ανέφερε για την πρώην κριτή του διαγωνισμού: «Ποτέ δεν υπήρξε beef με τη Βίκυ Καγιά, μόνο αγάπη, μόνο αγάπη με τη Βίκυ Καγιά. Γύρισε και μου είπε: "Έντουαρντ, δεν σε φαντάζομαι με Ελληνίδα, εσύ πρέπει να βρεις μια ξένη, μια ξανθιά, μια ψηλή", έτσι μου την περιέγραψε. Νομίζω ότι και οι Ελληνίδες έχουν ταπεραμέντο, στυλ και όλα αυτά που φανταζόταν η Βίκυ σε μια ξένη».

Σχετικά με περιστατικά που είχε με θαυμάστριες σχολίασε: «Μια θαυμάστρια μου πήρε τον σκούφο. Ένα άλλο πιο ακραίο, που δεν έχω πει πουθενά, ήταν καλοκαίρι και έτρεχα, ήμουν ιδρωμένος, ήμουν χάλια, για κάποιον λόγο μια κοπέλα με σταμάτησε άλλη με κοιτάει στα μάτια και τη λέω: "Ωραία, γεια σου, τα λέμε". Ναι, με φλερτάρουν οι άντρες. Υπάρχει νομίζω ίσα κατανομή να το πούμε γυναίκες και άντρες ως προς το φλερτ, αν το βάλουμε σε ποσοστιαία βάση».

Τέλος, για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται ο Έντουαρντ Στεργίου δήλωσε: «Έχω ακούσει αρνητικά σχόλια για τα αδύνατα πόδια μου, αλλά ξέρω ότι έχω αδύνατα πόδια. Ενώ παλιά είχα θέμα με τις ρινοπαρειακές γραμμές μου. Πίστευα ότι οι απορρίψεις οφείλονται σε αυτό. Είναι μια μάχη με τον εαυτό σου, λες τι δεν κάνω καλά, γιατί δεν μπορώ να δουλέψω. Δεν είχα ποτέ ταμπού με το γυμνό, είναι μια δουλειά, που αξίζει και θα με βοηθήσει να την κάνω. Επαγγελματικό προτέρημά μου είναι ότι αποδέχθηκα τον εαυτό μου και η αδυναμία μου είναι οι ρυτίδες μου».