Τηλεόραση Ραδιόφωνο
καιρος συννεφια

Στους 20 βαθμούς η θερμοκρασία σήμερα με τον καιρό να είναι συννεφιασμένος με την πιθανότητα να πέσουν μεμονωμένες βροχές. Απόψε ο καιρός θα είναι αίθριος ενώ θα παρατηρηθούν αυξημένες νεφώσεις με τη θερμοκρασία να πέφτει στους 6 βαθμούς. Μέχρι και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με πιθανότητα βροχής. Δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή της θερμοκρασίας.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά σταδιακά θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά και τα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και αργότερα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί αλλά στα ανατολικά βόρειοι, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα παράλια και στον ένα βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος και δεν αποκλείεται μετά το μεσημέρι να πέσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.