Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ητρ

Συναγερμός σήμανε σήμερα το πρωί της Παρασκευής (16/2) στις Ελληνικές αστυνομικές αρχές στο Ηράκλειο Κρήτης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, ένας άνδρας, αλβανικής καταγωγής, πυροβόλησε και σκότωσε τη σύντροφό του.

Η νέα γυναικοκτονία έγινε στην περιοχή των Καμινίων. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, όπου βρήκαν τον άνδρα, και τη γυναίκα ρουμανικής, μέσα σε μια λίμνη αίματος. Ο φερόμενος γυναικοκτόνος χρησιμοποίησε πυροβόλο όπλο, ενώ φαίνεται ότι κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Ως αποτέλεσμα οι αστυνομικοί αναμένουν να συνέλθει για να δώσει κατάθεση.

Μάλιστα, ο άνδρας φέρεται να κάλεσε τις πρώτες βοήθειες και να ισχυρίστηκε ότι κάτι συνέβη στη σύντροφό του και αιμορραγούσε, χωρίς όμως να αναφέρει πυροβολισμούς. Οι γείτονες πάντως άκουσαν καυγά, ενώ στο σημείο έσπευσε και η άμεση δράση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, ο άνδρας δήλωσε ότι δεν θυμάται τι συνέβη και ότι ενδέχεται να εκπυρσοκρότησε το όπλο. Μάλιστα, ο φερόμενος γυναικοκτόνος απασχόλησε και στο παρελθόν την αστυνομία για υποθέσεις ναρκωτικών.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο πυροβολισμούς, όμως αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή για να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα για τις συνθήκες του εγκλήματος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχε προηγηθεί έντονος καυγάς μεταξύ του ζευγαριού.