Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Ντύθηκαν στα χρώματα του έρωτα οι βιτρίνες καταστημάτων, ανθοπωλείων και ζαχαροπλαστείων.

Η πιο ερωτική ημέρα του χρόνου είναι εδώ, και κατά χιλιάδες οι πολίτες έσπευσαν από το πρωί για να αναζητήσουν το κατάλληλο δώρο για το έτερον ήμισυ τους, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να εκφράσουν τα συναισθήματά τους.

«Αγάπη, να δώσεις κάτι έστω και κάτι μικρό για να φέρεις ένα χαμόγελο», δήλωσε πολίτης στην κάμερα του ΑΝΤ1.

«Μια ίδια ημέρα είναι καταρχάς, δεν την γιορτάζουμε επειδή είναι του Αγίου Βαλεντίνου τη γιορτάζουμε επειδή είμαστε ερωτευμένοι και είμαστε πολύ αγαπημένοι», ανέφερε ένας άλλος.  

Τη σημερινή ημέρα την ανέμεναν όχι μόνο όσοι γιορτάζουν τον έρωτα αλλά και οι αγορές: Ζαχαροπλαστεία, ανθοπωλεία, και καταστήματα δώρων, καθώς η κίνηση από ερωτευμένους κτυπά κυριολεκτικά κόκκινο.

«Από το πρωί κάθε ηλικίας άνθρωποι έρχονται παίρνουν τις καρδούλες τους, τα γλυκά τους γιατί με οποιοδήποτε τρόπο ο κάθε άνθρωπος πρέπει να δείξει τον έρωτα του, με ότι είναι ερωτευμένος», ανέφερε ο κ. Αρέστης Αριστείδου, ιδιοκτήτης ζαχαροπλαστείου.

«Ξεκινήσαμε από χθες να γιορτάζουμε τον Άγιο Βαλεντίνο γιατί ήθελαν και αυτοί που θα κάνουν έκπληξη το πρωί», δήλωσε η κ. Λουκία Πολυβίου, ιδιοκτήτρια ανθοπωλείου.

Ανάρπαστα έγιναν χθες και σήμερα τα λουλούδια και τα σοκολοτάκια αλλά και γενικότερα ότι έχει χρώμα κόκκινο καθώς αρμόζει για την περίσταση, που δεν είναι άλλη από την επίδειξη του έρωτα.  

«Ότι αγαπά ο κόσμος και ότι θέλει, ένα μικρό, ένα συμβολικό σοκολατάκι, αυτό θα κάνει το ταίρι του ευτυχισμένο», είπε ο κ. Παναγιώτης Αριστείδου, ιδιοκτήτης ζαχαροπλαστείου.

«Παίρνουν τριαντάφυλλα, πουλουκάκκια, έχουμε διάφορα κουτάκια σε τριαντάφυλλα», δήλωσε η κ. Πολυβίου, ιδιοκτήτρια ανθοπωλείου.