Τηλεόραση Ραδιόφωνο
υτξ

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης. Η τραγουδίστρια γέννησε το μεσημέρι της Τετάρτης 14 Φεβρουαρίου ένα υγιέστατο αγοράκι σε ιδιωτικό μαιευτήριο.

Το ερωτευμένο ζευγάρι που από σήμερα μεγαλώνει κι άλλο την οικογένειά του, μετρά 14 χρόνια κοινής πορείας και 6 χρόνια έγγαμου βίου, ενώ πριν δύο χρόνια απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, τον Βύρωνα. 

«Μακάρι να κάνουμε ομάδα μπάσκετ»

Πριν λίγο καιρό, η Κατερίνα Στικούδη είχε πει ότι δεν θα ήταν αρνητική στο να φέρει ακόμα ένα παιδί στον κόσμο. «Δεν είμαι αρνητική, μακάρι να κάνουμε μια ομάδα μπάσκετ. Μου αρέσει να ακούω καθημερινά να με φωνάζει κάποιος "μαμά". Δεν με φοβίζει καθόλου», δήλωσε στο περιοδικό ΟΚ.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, προλαβαίνει κανονικά το πρόγραμμά της και πολλές φορές, παίρνει τον γιο της μαζί της στις υποχρεώσεις της. «Τρέχω παντού με τον μικρό. Και μπάλα και δραστηριότητες και πάρκα και γήπεδα, μέσα σε όλα. Με τον Βύρωνα είναι σαν να ξαναγέννησα τον άντρα μου. Έφερα στη ζωή ένα αγοράκι που του μοιάζει και έχω τρελαθεί. Κι ας μου έλεγε ο Βαγγέλης "τα αγοράκια μοιάζουν στις μαμάδες τους". Βγήκε ίδιος, οι γκριμάτσες του, όλα. Είναι πολύ συγκινητικό», ανέφερε.

Τέλος, η τραγουδίστρια είχε πει, πως στο παρελθόν δεν περνούσε από το μυαλό της ότι θα γίνει μητέρα. «Αγαπούσα τα παιδάκια πάρα πολύ, μου άρεσε ο τρόπος που με κοιτούσαν, οι αγκαλιές, αλλά μέχρι εκεί. Δεν σκεφτόμουν ποτέ ότι θα κάνω παιδιά. Όμως, πάντα έλεγα ότι αν ποτέ κάνω παιδί και είναι αγοράκι, θα το πω Βύρωνα. Και γνωρίζω τον Βαγγέλη, ο πατέρας του λέγεται Βύρωνας, και λέω "εσύ είσαι! Δεν χρειάζεται να μου πεις τίποτα άλλο". Βύρωνας είναι το αγαπημένο μου αντρικό όνομα», είπε κλείνοντας.

Πηγή: protothema.gr