Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ΔΣΑ

Το ένστικτο της μάνας, ήταν αυτό που πρόλαβε τα χειρότερα από τον ανεμοστρόβιλο στην Γερμασόγεια. Μιλώντας στον ΑΝΤ1 η κ. Γαβριέλλα συγκλονίζει περιγράφοντας τα όσα διαδραματίστηκαν στο δικό τους σπίτι τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Σημειώνεται ότι, η ίδια μένει στην Αγγλία και ήρθε για επίσκεψη με το δύο ετών παιδάκι της στην Κύπρο και έμεναν στο σπίτι του πατέρα της.

Η ίδια αναφέρει ότι για καλή τους τύχη ήταν ξύπνια από το πρώτο χαλάζι γιατί είχε το μωρό στο ίδιο δωμάτιο μαζί της. Κάποια στιγμή άκουσε ένα βουητό και δεν μπορούσε να καταλάβει τι ακριβώς ήταν. Το ένστικτο της όμως, ήταν αυτό που έσωσε και την ίδια αλλά και το παιδάκι της.

«Μέσα σε δευτερόλεπτα άρπαξα το μωρό και με το που γύρισα πλάτη ήρθαν τα γυαλιά πάνω μου. Ίσα που προλάβαμε να μπούμε στον διάδρομο καθώς έπεφταν σίδερα και τσίγκοι από δίπλα», δήλωσε.

Ταραγμένη, ανέφερε ότι, «ήταν πάρα πολύ σοκαριστικό, όταν το επαναφέρω στο μυαλό μου τρέμω γιατί  ένα δευτερόλεπτο να καθυστερούσα δεν θα μπορούσα να φανταστώ τι θα είχε συμβεί»

Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι το μωρό κοιμόταν ακριβώς κάτω από το παράθυρο εκεί που έπεσαν τα γυαλιά.

Δείτε φωτογραφίες:

ρεσα
ητφδ

Για πρώτη φορά στη ζωή μου ένιωσα ότι θα πεθάνουμε, νόμιζα θα μας καταπλακώσει το σπίτι

Σύμφωνα με την κ. Γαβριέλλα, το σπίτι τους δεν είναι κατοικήσιμο αφού δύο παράθυρα έχουν μπει μέσα, έχουν πέσει κουρτινόξυλα, τα  γυαλιά είναι παντού σε όλα τα υπνοδωμάτια και το γκαράζ έξω έχει καταπλακώσει όλα τους τα αυτοκίνητα.

Όπως είπε, θα μεταφερθούν σε ξενοδοχείο και ξημερώματα Παρασκευής, αναχωρούν για Αγγλία.