Τηλεόραση Ραδιόφωνο
γφδσ

Στη Γερμασόγεια από νωρίς το πρωί βρέθηκε ο Υπουργός Εσωτερικών, Κωνσταντίνος Ιωάννου για να ενημερωθεί για τα πολλαπλά προβλήματα που άφησε πίσω του ο ανεμοστρόβιλος.

Όπως ανέφερε, «γίνεται η καταγραφή των ζημιών, το σημαντικό ότι έχουν καθαρίσει όλοι οι δρόμοι, έχουμε διαβεβαιώσεις από την Αρχή Ηλεκτρισμού, θα αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση που είναι και αυτό σημαντικό και ήδη, συνεργεία τόσο του Δήμου όσο και του Έπαρχου προχωρούν σε καθαρισμό και παράλληλα καταγραφή των ζημιών».

«Έχει διευθετηθεί ήδη για όσους δε μπορούν να μείνουν στα σπίτια τους λόγω ζημιών να διαμείνουν σε ξενοδοχείο, έχουν δοθεί τηλέφωνα επικοινωνίας. Τώρα θα πάμε να δούμε επί τόπου τις ζημιές», τόνισε.

Συμπλήρωσε πως, «εκεί και όπου πρέπει να δοθούν αποζημιώσεις, το κράτος θα σταθεί αρωγός. Πρέπει να γίνει καταγραφή πρώτα, υπάρχουν κάποια δεδομένα. Σίγουρα θα σταθούμε αρωγός. Δε θα μπω σε λεπτομέρειες. Προέχει η καταγραφή, η στέγαση του κόσμου και λέω πως εκεί που πρέπει να δοθούν αποζημιώσεις, θα δοθούν αποζημιώσεις, τελεία και παύλα».

Ο κ. Ιωάννου ευχαρίστησε τον Έπαρχο αλλά και τον Δήμαρχο Γερμασόγειας που είναι εκεί από τις 3 τα ξημερώματα και συντόνισε τα πάντα.