Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ξυτ

Τις ευχές τους στον γιο τους, Χάρη, για την ονομαστική του εορτή, έστειλαν μέσω Instagram ο Μάρκος Σεφερλής και η σύζυγός του, Έλενα Τσαβαλιά, κάνοντας δύο τρυφερές αναρτήσεις.

Συγκεκριμένα, ο 19χρονος γιος του ζευγαριού είχε την γιορτή του το Σάββατο, 10/02, με τους γονείς του να του στέλνουν τις ευχές τους διαδικτυακά, δημοσιεύοντας, παράλληλα, κοινές τους φωτογραφίες.

Μάρκος Σεφερλής -Έλενα Τσαβαλιά: Οι διαδικτυακές ευχές τους στον γιο τους για την ονομαστική του εορτή

«Χρόνια πολλά στο καλύτερο παιδί του κόσμου! Χάρη μου, είσαι ό,τι πολυτιμότερο έχω στη ζωή μου! Να είσαι ευτυχισμένος!! Σ’ αγαπώ πολύ!», έγραψε χαρακτηριστικά ο δημοφιλής ηθοποιός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μία σπάνια φωτογραφία, στην οποία καταγράφεται χαμογελαστός παρέα με τον γιο του.

Η ανάρτηση του Μάρκου Σεφερλή συγκέντρωσε χιλιάδες likes, με τους πολυάριθμους fans του ηθοποιού να του στέλνουν τις καλύτερες ευχές τους σε πατέρα και γιο.

 «Ό,τι κι αν γράψω για ‘σένα θα είναι λίγο, γιατί καμία λέξη δεν μπορεί να περιγράψει αυτό που νιώθω για ‘σένα!!!!!! Χρόνια υπέροχα, γιε μου!!!!! Σε λατρεύωωωωωωωωω!!!», έγραψε από την πλευρά της η Έλενα Τσαβαλιά στη λεζάντα της σχετικής ανάρτησής της, δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες με τον γιο της.

Στην πρώτη, μητέρα και γιος καταγράφονται στην παραλία, όταν ο 19χρονος σήμερα Χάρης ήταν ακόμη παιδάκι, ενώ στη δεύτερη η Έλενα Τσαβαλιά και ο γιος της στέκονται με την πλάτη τους στον φακό, με τον νεαρό Χάρη να την έχει ξεπεράσει, πλέον, στο ύψος.