Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέβασε μια φωτογραφία με τον ενός έτους γιο της. Ανήμερα της ονομαστική γιορτής του μωρού που έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, η παρουσιάστρια ανάρτησε ένα στιγμιότυπο με τον μικρό Βλάσση, κρύβοντας το πρόσωπό του με ένα εικονίδιο emoji.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, έγραψε: «Χρόνια πολλά έρωτα της ζωής μου. Τέτοια μέρα πέρσι παίρναμε την ευχή του Σαραντίσματός σου! Σ´αγαπώ. Η μαμά σου».

Η ανάρτησή της

Σε άλλη ανάρτηση που έκανε λίγο καιρό πιο πριν και συγκεκριμένα, λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου, η γνωστή παρουσιάστρια μοιράστηκε με το κοινό της στο Instagram, ένα στιγμιότυπο, που είχε τραβηχτεί κατά τη διάρκεια του τοκετού της.

Σε αυτό, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φαίνεται να κρατά το μωρό της στην αγκαλιά της, ενώ εκείνο είναι τυλιγμένο με κουβέρτες.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τη χρονιά που πέρασε, αφού της χάρισε τον γιο της.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «2023 Σ´ευχαριστώ 🙌🏼 Γι’αυτές τις στιγμές που με αξίωσες να ζήσω, για αυτά τα συναισθήματα που με έμαθες πως υπάρχουν, για αυτή τη γνωριμία που μου φύλαγες μια ζωή. Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ».

Δείτε τη φωτογραφία:

Πηγή: protothema.gr