Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ξυτφ

Στη σύλληψη ενός 26χρονου ο οποίος προσποιήθηκε τη γυναίκα προκειμένου να συμμετέχει σε εξετάσεις πανεπιστημίου υποδυόμενος την 34χρονη φίλη του, προχώρησαν οι αρχές της Ινδίας.

Ο Άνγκρεζ Σινγκ φόρεσε μια παραδοσιακή φορεσιά που συνήθως φορούν γυναίκες προκειμένου να πείσει τους εξεταστές του τμήματος Υγείας του πανεπιστημίου Baba Farid οτι είναι η 34χρονη φίλη του Παρατζαμίτ Καούρ.

Όπως προέκυψε η 34χρονη σύντροφος του 26χρονου είχε προηγουμένως αποτύχει στις εξετάσεις του εν λόγω τμήματος για να αποκτήσει άδεια εργασίας ως νοσηλεύτρια.
Στη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα ο 26χρονος φαίνεται να έχει ξυρίσει τα γένια του, να φοράει καπέλο και να έχει βάψει ροζ τα χείλη του.

Αυτό που πρόδωσε τον 26χρονο ήταν ο έλεγχος των βιομετρικών στοιχείων στην ταυτότητά του καθώς τα αποτυπώματά του δεν ταίριαζαν

ξηυγ

 

θι

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 26χρονος είχε κατασκευάσει πλαστή κάρτα ψηφοφόρου, πλαστή ταυτότητα και πλαστή κάρτα για το πανεπιστήμιο.

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος του πανεπιστημίου οι εξεταστές αναρωτήθηκαν για την ταυτότητα του 26χρονου όταν είδαν ότι η φωτογραφία στην αίτηση ήταν διαφορετική με αυτή της κάρτας που παρουσίασε.

Αρχικά ο 26χρονος και η 34χρονη υποστήριξαν ότι είναι συγγενείς αλλά η αστυνομική έρευνα αποκάλυψε την πραγματική φύση της σχέσης τους.