Τηλεόραση Ραδιόφωνο
βροχες

Μουντό σκηνικό προβλέπει η Μετεωρολογική Υπηρεσία για τις επόμενες μέρες. Σύμφωνα με τις προβλέψεις αύριο αναμένεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές. Το βροχερό σκηνικό αναμένεται να μας συντροφεύσει μέχρι το Σάββατο.

Όσον αφορά τη θερμοκρασία την Παρασκευή θα σημειώσει μικρή πτώση, κυρίως στο εσωτερικό, για να παραμείνει ωστόσο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Το Σαββατοκύριακο αναμένεται σταδιακά μικρή άνοδος.

Πιο αναλυτικά απόψε, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες χαμηλές νεφώσεις, ενώ τοπικά, ενδέχεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 7 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 9 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά δεν αποκλείεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος, ενώ ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένες, κυρίως ελαφρές, βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες χαμηλές νεφώσεις, ενώ τοπικά, ενδέχεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος, ενώ μετά το μεσημέρι αναμένονται μεμονωμένες βροχές και πιθανό μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στο ανατολικό μισό του νησιού. Το Σάββατο, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Την Κυριακή, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες, κυρίως ψηλές, νεφώσεις.