Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Κυρίως αίθριο θα είναι το σκηνικό του καιρού αύριο, ωστόσο από την Τετάρτη και μετά αναμένονται ελαφρές μεμονωμένες βροχές.

Όσον αφορά τη θερμοκρασία μέχρι την Παρασκευή, θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση, για να παραμείνει ωστόσο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

Σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία, η ασθενής χαμηλή πίεση που επηρεάζει την περιοχή, σταδιακά υποχωρεί, ενώ ασθενής ψηλή πίεση αναμένεται από αύριο.

Πιο αναλυτικά απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, ενδέχεται αργότερα να παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα παραμείνει γενικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα κατέλθει γύρω στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα νοτιοδυτικά, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, στους 7 στα νοτιοανατολικά και ανατολικά παράλια και στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο, κυρίως στο δυτικό μισό του νησιού, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και στα προσήνεμα παράλια παροδικά μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα στα ανατολικά θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και στα υπόλοιπα παράλια λίγο ταραγμένη, ενώ τοπικά στα νοτιοδυτικά θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 20 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Αργότερα και κατά τις αυγινές ώρες, τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή ομίχλη, ιδιαίτερα σε περιοχές του εσωτερικού και στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν καταβατικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα στα νότια και στα ανατολικά, θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ενώ στα δυτικά και στα βόρεια θα είναι λίγο ταραγμένη.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, ενώ παροδικά, δεν αποκλείεται να σημειωθεί μεμονωμένη, κυρίως ελαφρά βροχή. Κατά τις βραδινές και αυγινές ώρες, ενδέχεται τοπικά να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση, ιδιαίτερα σε περιοχές του εσωτερικού και στα ανατολικά.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα συνεχίσει να είναι μερικώς συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές.